Citat od The Sick Hehe. Nemoras. Necu objavljivat hehe ja bum vidio preko veze
Da da. Jedino ako bude onsline u vrijeme napada jer nas savez toliko puno napada tako da stalno novi napadi dolaze i moj napad ide dolje.
Citat od The Sick Da da. Jedino ako bude onsline u vrijeme napada jer nas savez toliko puno napada tako da stalno novi napadi dolaze i moj napad ide dolje. istina,zeznul me dinamo očekujem in game report
Citat od dado_zg istina,zeznul me dinamo očekujem in game report pozzz kako ide dado, nije ništa u vezi foruma al ovako pozdrav:pizza:
Ima tko kakav hof ili trač?
Citat od DUM-DUM pozzz kako ide dado, nije ništa u vezi foruma al ovako pozdrav:pizza: o DUm-DUM moj pa evo igra se laganini bez ikakvih presija još uvijek vlada ljubav kod nas nemreš boliviti možda ja pokvarim idealnost pa pošaljem MM da me se pusha slijedećih mjesec dana?
Citat od dado_zg o DUm-DUM moj pa evo igra se laganini bez ikakvih presija još uvijek vlada ljubav kod nas nemreš boliviti možda ja pokvarim idealnost pa pošaljem MM da me se pusha slijedećih mjesec dana? može onda i meni neki push. :101010::101010::101010:
EVO DADO NI JA NEMAM POTPIS
Citat od toni2222 može onda i meni neki push. :101010::101010::101010: nemere ti si megaloman sa 4 sela,a mi siročeki samo sa tri
Citat od dado_zg nemere ti si megaloman sa 4 sela,a mi siročeki samo sa jednim Fix'd.
:brukica: e šta je sad na jugu.
Forum Rules