Prikaz rezultata 1 do 4 od 4

Tema: dva cimera, isti komp isti savez.

  1. #1
    Član foruma Drago's Avatar
    Registriran
    Feb 2008
    Postovi
    237

    Uobičajeno dva cimera, isti komp isti savez.

    Da li smiju dvoje ljudi koji igraju na istom kompu biti u istom savezu.
    U pravilima nista o tome ne pise pise jedino da nesmiju slati jednostrano resurse.

    Ja mislim da se moze ali molim za to potvrdu od iskusnijih igraca.

  2. #2
    Član foruma Lord S.'s Avatar
    Registriran
    Dec 2007
    Postovi
    119

    Uobičajeno

    Smiju, ali samo ako u profilu stavis da ste korisnici istog racunala, nema jednostranog slanja ressa, koliko znam mozete biti u istom savezu

  3. #3
    Član foruma
    Registriran
    Jul 2007
    Postovi
    716

    Uobičajeno

    moze,samo ne smije biti ress interakcije medju vama,i mora vam pisati ne u profilu neko u opcijama korisnickog racuna,oboici da ste korisnici istog racunala
    -----------------------------------------------------------------------------------------------

    PRETRAZITE forum prije nego postate,PRETRAGA

    PROCITAJTE
    PRAVILA FORUMA
    FAQ - ako vam je engleski problem uskoro ce biti dotupan i na hrvatskom - FAQ NA HRVATSKOM
    PRAVILA IGRE

    NEĆU VAM MIJENJATI NICK AKO NISTE NA FORUMU BAREM POLA GODINE-GODINU. AKO NISTE U TOJ KATEGORIJI, MOLIM VAS NEMOJTE MI SE JAVLJATI S PITANJEM MOGU LI TO UČINITI! HVALA

  4. #4
    Član foruma Drago's Avatar
    Registriran
    Feb 2008
    Postovi
    237

    Uobičajeno

    Ok hvala, moze close ako nikome vise netreba.

Slične teme

  1. registriranje na drugom serveru/email i ime isti?
    By dominusetdeus in forum Stara pitanja
    Odgovori: 8
    Zadnji post: 08.08.10, 20:54
  2. isti mail, 2 acca na istom serveru
    By brna10 in forum Stara pitanja
    Odgovori: 10
    Zadnji post: 23.02.09, 22:04
  3. Vise napada u isti sec
    By Perqan in forum Stara pitanja
    Odgovori: 14
    Zadnji post: 04.07.08, 06:58
  4. Isti komp, slati pojačanje?
    By moldypeach in forum Stara pitanja
    Odgovori: 24
    Zadnji post: 23.06.08, 20:46
  5. sta se desava kada osnivac saveza napusti isti ?
    By dejo_vu in forum Stara pitanja
    Odgovori: 1
    Zadnji post: 13.10.07, 09:45

Pravila postanja

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •