hehehe čuo sam, čuo sam evo pričaju mi ljudi da je krenuo server ali pametno zbori Tristan "decu !"#$% dok su u školi" ts ts ts ts bezobraznici, to ko onaj ORG što igrali par drugara i ode jedan u WC, vrati se i pita drugog "pa gde su nam 4 sela" odg. "neznam, ja bio da večeram" reko vam ja za te brzine po suncu - nikako :S
Nego šta je sada ovo u TOP 10, ili grmi il se HR2 trese ili pak postoji tendencija da server evoluira :bic:
ajde napadači i branioci svaka čast na obe straname ali izbacite logove ovaj put nemoj da ste cicijaši, nema stida, dajte da se zezamo i sprdamo(sa vama) :zeko:
SuicideInAmbush Crew
ajde cak se neko sjetio nesto napisat na ovoj temi :patkica:
kifla u <3
auu jutros je kod kavca bilo veoma zanimljivo:daje cvijet:
Uzela si žilet prerezala si vene cime da se brijem zar nemislis na mene:cvijece i proljece:
hr2-ares
Kod kavca? Tesko da ce se jos dosta vremena tako nesto sloziti.
Garantirano mu je prvo mjesto na listi branioca jos dobrih mjesec ili vise dana. Svaka cast na citanju napada!
Uređeno od strane BestFreunde (12.05.10 um 18:23 Uhr)
Uzela si žilet prerezala si vene cime da se brijem zar nemislis na mene:cvijece i proljece:
hr2-ares
a cuj, nisam vidio reporte, pa neznam da li je to 1, 2, 3 ili 15 offovatj ne znam da li si samo ti ili i koky i dr. dollitle...
al pretpostavljam jedno 2 ili 3 offa, a ostatak je u katama sta nose deff bodove na kile...
EDIT: uhhhh evo vidjeh, napadacu svaka cast na pjesadijskom offu, no deffa je bilo da ne bi pomoglo previse ni da je bilo vise ovnova ...
a kateru treba novi savezni push... joooj kolko kata je ostalo takodjer.
deff very fooking nice![]()
Uređeno od strane z00ey (12.05.10 um 20:16 Uhr)