op op op ipak se nešto događa :sjekiraš:[/QUOTE]
uvik se nešto dešava samo kod nas Tristan spava još uvik zimski san. Teško mu postat off i deff akcije![]()
postoje li drugi kvadranti na ovom serveru
zadnjih brdo stranica uglavnom naš ++ na tapeti
de šarajte malo:S
pa nemaju o cemu da pricaju
MiD- tuce ALFU igraju se sa njima i pomalo se mijesaju u politiku +/+ koordinatahaha
DM- nemaju protivnika na -/- koordinatama
Shabani- mislim da ni oni nemaju sa kime da se rokaju jedino medjusobnohehe
a na +/+ su bile ally:
DW koja se spojila sa P.P.Z
onda je bila ally SYN koja se takodje spojila (prinudo) sa P.P.Z
ally BRB ima savez sa nama
dok ally HASH ima takodje nenapadanje sa nama
na +/+ koordinatama je jedino ostala ally WR koja sama i nije bas jaka ali MiD je poceo opako da se tu mijesa hehe
tako da mislim da ce mozda i do kraja servera da se prica o +/+ koordinatama ako se ne desi neki rat izmedju drugih koordinata
Uređeno od strane BestFreunde (22.06.10 um 15:43 Uhr)
Uzela si žilet prerezala si vene cime da se brijem zar nemislis na mene:cvijece i proljece:
hr2-ares
pa normalno da je tiho kad nema sukoba...samo se P.P.Z. okomio na WR,njima pretpostavljam pomaze MID,jer su u saveznistvu i nemaju na svojim koordinatama vise nikog ozbiljnog...sabani isto nemaju nikog mozda samo DEFF,ali nista posebno...a DM nema isto nikoga za fajt...tak da se nema puno ni pricat,a i hof tema je slabo popunjena...dosadan server glavno desavanje na serveru koje vise kucica kliknuo :kid:
Heheh vidi se da vam je tešto palo što je MID koalirao sa WR.
Dobri ili ne ili ništa ili sve!
s1-Hanibal Veliki-IBZ-ONI
Ja osobno sam jako utucen, evo vec danima samo o tome razmisljam. Nervozan sam, slabo spavam, nemam apetit...