Ne razumijem zbog cega se vi svađate........
Ja razumijem da bi svatko volio da njegov savez pobijedi,ali ne morate zato vrijeđat i omalovažavat ostale.
Svaki savez ima svoju taktiku,jedni vise vole igrat agresivno,neki povucenije i gledat sa strane sta se događa......Oni sa najvise sreće i ulozenog truda ce pobijedit
Do sad je Syn pokazao da su vrlo jaki i slozni,sto ce ih mozda dovesti do pobjede....Ali to ne znaci da ostali savezi nemaju sanse,,,,,ako se stvari poklope moze i NNN,I legija,ili Scorpion pobijedit,pa cak i Spin
lp,
Dr.Kica team
e kada ce ovi poceti raditi ww jer vidim nema ni planova tek sela
kada ce poceti igra :gamer:
da znam ali legija koliko vidim nema niti 1 ww selo e da i ja sam pitao koliko jos trebamo cekati da krenu dizati ww molim lijepo :gamer:
ahahah, ajde pljuska nebulazni, opet pricas gluposti...
Prvo ja i dual smo BIVSI igraci saveza P.F (prgava familija), naglasavam bivsi ...
imamo ogroman respekt prema tome savezu jer su bili nasa obitelj, nazalost radi gluposti je to tako prestalo biti ali svaki clan tog saveza zna da ima moju osobnu potporu u bilo cemu, i kad zatreba tu sam za njih !
Cromafia NIKAD nije bio vodja P.f saveza, tu duznost obavlja jedan stari lisac pod nickom Sogor
(respekt za covjeka kao igraca)
dalje nadalje, Cromafia NIJE vodja Scorpion saveza, vec samo ''mudra'' glava koja pomaze i usmjerava taj savez na pravi put, mislim da sam u 2 servera sto sam s njima da sam odradio dobar posao
i zadnje da se razjasni:
Scorpion savez i P.F savez NEMAJU apsolutno nikakve veze jedni s drugim osim poznastva s prijasnjih servera, niti smo bratski savez niti igramo jedan za drugoga...
i da se na kraju zna:
acc. Dar & Cro je clan vodstva saveza Scorpion i niti jednog drugog saveza sto se tice HRX-a, i to ce ostat tako dokle sam god potreban i voljen, a mislim da jesam
eto, pljuskice, ponovo govorim, ako te ista zanima pitaj lafe stari, nemoj gluposti pisat po forumu...pala:
i mislim da je red da mi kazes koji si nick![]()
Uređeno od strane Cromafia (15.08.10 um 00:20 Uhr)
dalje nadalje, Cromafia NIJE vodja Scorpion saveza, vec samo ''mudra'' glava koja pomaze i usmjerava taj savez na pravi put, mislim da sam u 2 servera sto sam s njima da sam odradio dobar posao
mislim da ne treba uopce komentirati ovo "usmjeravanje" jednog od najjacih saveza hrx servera . ovo govori sve za sebe . ako skorpione treba usmjeravati , i nema u njima sposobnih i inteligentnih ljudi , onda stvarno vise nisam pametan ROTFL ... priznajem cromafio , razoruzao si me sa ovim postom ROTFL ...
Raspravu moyete nastaviti u novoj temi:
http://forum.travian.com.hr/showthread.php?t=49674