matematika je u travianu sve
matematicki đ je izgubio u off jedinicama puno vishe od napadaca,plus neznatni izgubljeni def
ja znam da bih ja uvijek poslao svoj off da znam da ce ovo biti rezultat
potez vukasa i pogotovo tornada- cista petica
matematika je u travianu sve
matematicki đ je izgubio u off jedinicama puno vishe od napadaca,plus neznatni izgubljeni def
ja znam da bih ja uvijek poslao svoj off da znam da ce ovo biti rezultat
potez vukasa i pogotovo tornada- cista petica
čestitam napadačima.... za mene je 2:0 u korist napadača,a ostali nek pričaju kaj očeju...kod blua je pogotovo jača težina na tome kaj se radi o kvalitetnom offeru,prvom napadaču servera...eto nitko nije bezgrešan i veličanstven...svakom se mogu desiti ovakve početničke pogreške....mada me čudi i to ako je info koji sam dobio točan o blueovoj dualki...onda tek naprosto ne mogu vjerovati da im se to moglo desiti....
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
Sto se tice same akcije, plan je bio zabiti se (prvo i iznad svega, obecavaju mi to vec dugo), a po mogucnosti uzeti i art i uloviti off (ili dva
) na spavanju. Cestitke curama i deckima u Đ-u, sjajno su odradili micanje arta, a po mojoj procjeni mislim da mi je nedostajalo bar jos duplo ovnova, no za to sam si sam kriv. To su i jedini minusi u akciji koje vidim (ili plus za Đ), i da mogu ucinio bi to kako nazgul kaze svaki put da mi se pruzi prilika. Off i sluzi tome da se zabije i osteti protivnika vise nego sebe, pa ako mi nije bilo zao offa kod zdrpija, stvarno ne vidim zasto bi mi bilo zao ovog.
Osim toga, oni koji se nisu zabili u zdrpija uskraceni su za jednu duhovnu stranu traviana, mogli bi cak reci religijsko iskustvo, te ne mogu sagledati reporte u cijeloj njihovoj velicini i slavi.
Inace, ideja nije bila moja, imamo jednog ludjaka koji bar dvaput mjesecno dolazi na skype s uvodnom recenicom 'imam jedan mali plan', recenice koje se mozda ne bi niti Baldrick posramio... i tako mi onda ostali pokusamo nabrzinu ugasiti skype i obrisati acc, ali nekako uvijek na kraju bude po njegovom.
:cvjetic:
PS I da... ovo mi je naravno sekundarni off. Ili tercijarni, ne pratim bas dobro ove manje.![]()
Uređeno od strane Ged (04.08.10 um 17:47 Uhr)
sta reci nego :101010::101010::101010:
izgleda da je plava curica ostala bez offa :cowboy:
opet
no dobro, i ja sam![]()
al sad plavojka neće imat največeg, a to joj jako loše za ego![]()
noob -> sweeth -->~LWG~--->hr4
Dere ih Respect, svaka cast, nadam se da cemo konacno nesto i od J vidjeti :air kiss:
Joe!
Crni dan za Đ....:brukica:....čestitke respectu i S&T....:101010:....iako kao što vidimo i ovdje, greške i nesmotrenost se događa i najboljima, eto bar su artevi spašeni....(jedino dobro u svemu)...a morat će vam ovi papci iz Starsa sada pokazati kako se to radi........jer ocito godisnji, ljeto....previše djeluje na rakijaše i Đ-O!!!
P.S. ako tko ima metu di se mogu zabiti neka javi....:nema odmora::gamer s mišem:
Ma da... šta če mu art za manju potrošnju kada nema 100 kila sjekiraša? Pa ovakav off svako može bez i jednog arta, da ima... bruka jbg
svaka cast:paladinko::paladinko::paladinko::paladinko:
opet i opet blu največi napadač.Jel mu to treči il četvrti off il ih ima još?Na prste male ruke nabrojim napadače kojih nije dostojan imena znate ih i sami.E sad kod onog našeg napada na đ spominjala se taktika premalo onog premalo ovog zašto sad neko ne spomene premalo nečeg nestalo teksta il u čem je problem