Ako si ljubitelj matematike i tako dobro računaš -odeš na top 10 i vidiš ovo:
Napadač tjedna
Nr. Igrač Bodovi
1. TornadosWings 131390
Branitelj tjedna
Nr. Igrač Bodovi
1. Blue007 66919
tu su 2 broja: 131390 pobijenih i 66919 opet pobijenih To ti je sve iz tornadoswings-blue akcije
Lijepo množi i računaj.Ak nemaš report -poslat ću ti ga.
Posebno mi je lijepo pročitat ono o nekih tričavih 20-30k deffa pobijenih... to se odma napravi...za 16 sekundi.
Nadam se da i vlasnici tog deffa čitaju forum i da će opet slati na isto mjesto-tamo di se njihov deff cijeni... čim prođe novih 16 sekundi i obnove deff.
A ko će prije napravit novih 30k sjekira ili 100 miliona... ko će koga&kome pushat.... ko će prije WW napravit.. itd.. nepotrebno je nagađat....
Uređeno od strane Raven ST (06.08.10 um 01:25 Uhr)
Sad ti mene nemoj krivo shvatit statistike su jako varljiva stvar on je napadać ja ne.E sad da sam ja dobio pusha kolko on i držao arteve kod sebe ko on a ovo za napad bezveze je i napadat to jest pljačkat ko rimljan onda bi vidio neke skroz drugačije statistike:palčina:
a sa ovom brojkom resa koje je opljačkao je digo ovu vojsku jel se ti to šališ il
Uređeno od strane rudlavi cezar (05.08.10 um 23:29 Uhr) Razlog: Double Post
Ajmo reci da je nerijeseno. Dabog da nam svaki tjedan bilo tako nerijeseno![]()
stari s2 Elementalist, novi s2 Mizantrop
stari s4 Ariac, novi s4 Grintavac, najnoviji s4 Eliot
Pa nitko ovdje nije rekao nista protiv akcije Tornada, dapace samo pohvale stizu ... ukljucujuci i moju malenkost.
Gornji brojevi su bili moja reakcija na izjavu rudlavog cezara i ne namjeravam se nastaviti prepucavati o tome, jer izlazi iz teme HOF-a .
Takodjer nitko nije rekao da ne cijeni deff koji je poslan, dapace ...
Nego je samo cinjenica da se deff moze puno brze obnoviti od off-a .. nije to nikakva tajna, i to znaju ti ljudi koji su poslali deff.
Koliko sam skuzio, HOF dio foruma i sluzi tome da se prikazu napadi, te da se komentira tko je bolje/losije prosao, tko se bolje/losije zabavlja ... i tko ce se brze ponovo moci zabavljati... a moj post je bila analiza toga ... ako sam u krivu, onda su moji postovi deplasirani ...
Huh .... nitko nije ni rekao da je on izgradio vojsku samo pljackajuci ... ipak igrac od 19 naselja ima barem 2-2,5 mil resa dnevnu proizvodnju, pljacka je samo pripomogla ... a ako ga push-a savez to je njihova stvar ... cini mi se razumno imati par super off-a i korisiti ih kao cistace, sto je BLUE dobro radio ...
ako se ne varam i vasi savenici (RESPECT) razmisljaju na isti nacin.
clown
Uređeno od strane sstipo (06.08.10 um 00:46 Uhr) Razlog: Double Post
Koliko sam skuzio, HOF dio foruma i sluzi tome da se prikazu napadi, te da se komentira tko je bolje/losije prosao,
131 390 : 66 919
??
treba još detaljnije analizirat? ili može bit jednostavnije od ovog?
Nadodaj jednu veliku žitnicu (srušenu sat kasnije u istoj akciji)-gratis.
clown:pece palacinke:
Uređeno od strane Raven ST (06.08.10 um 01:05 Uhr)
ne rudlavi cezar je član pobjedničke koalicije SOS sa tri ok:lovju:
bk medo shido i puno njih a moj nick ja se ne skrivam je rudlavi gal
Uređeno od strane rudlavi cezar (06.08.10 um 01:10 Uhr) Razlog: Double Post
Zapravo, sve se svodi na semantiku i percepciju, matematika je tu samo da unosi razdor i pomutnju. Tako da imamo jedan potpuno unisten, razoren, smrvljen i moralno utucen off, dok s druge strane imamo nacet (samo cca 70% gubitaka) teutonski off njihovog najboljeg offera, nacet (isto samo 70% gubitaka) rimski off kojeg zapravo niti ne brojimo jer su unutra bili samo starci i nejacad, naceto nesto sitno deffa (za kojeg je dragi kolega aproksimativnom metodom vec pokazao i dokazao da se vraca u 16 sekundi) i naceta neka zitnicica (mozda i srusena, no tesko je reci jer su dokazi nestali).
Kad se tako pogleda, ispada da rezultat stvarno nije bajan i da je nasa sreca varljiva karaktera. No onda opet, sve si nekako mislim da ne bi imao nista protiv kad bi recimo svi protivnicki savezi bili naceti. Za pocetak bi cak i polu naceti bilo dobro.![]()