trazim goldera koji uplaćuje 20 golda na tjedan
server hr3
o accu: acc je u top 3 napadača i top 3 pljaćkaša
trazim goldera koji uplaćuje 20 golda na tjedan
server hr3
o accu: acc je u top 3 napadača i top 3 pljaćkaša
----->My best signature
Tražim duala
Server: hr3
Pleme: teutonci
Acc napravljen prije par minuta...
Traži iskusnoga duala koji može igrati (pljačkati) kada god hoće
Skype poželjan
Prijave na PP
Nudim se za duala
server hr3
pop /
rank top 500,750
igram po danu,imam skype i 3 godine iskustva..ne igram po noci i ne uplacujem gold
ponude na PP
Tražite duala:
-Server: s3
-Pleme:teuti
-Populacija:31 (kao da jebitna :brukica: )
-Rank:1,2k
-Položaj: - -
-Ukratko o acc-u i kakav dual vam treba. Acc je cisto offerski ima 7 vojnika a imao je 12 ali napadam dolinu i do kraja tjedna je medalja za napadaca i pljackasa 90% sigurna. Trazim goldera koji je pri ulasku na acc spreman uplatit 300 golda a za svaki mjesec/tjedan ostali cemo se dogovorit na PP ili skype : SilowanaWjewerica
Trebam dualla koji ce famat od 8 navecer do 00 mislim na doline naravno hitno se trazi taj duall jer dobit cemo medalju za 1. napadaca u 2 ili 3 pljackasa ako nadjem dualla u roku od 15 min
Uređeno od strane jerezam (16.08.10 um 11:23 Uhr)
Nudim se za dualla na bilo kojem serveru bilo koje pleme ali da ima vojske za farmanje... vise o meni na PP ili skype: SilovanaVjeverica
Trazim 3-4 duuala za hr3
-Server: hr3
-Pleme: teutonci
-Populacija: poceo sam danas
-Položaj:- / +
Duual-i trebaju imat skype ( zovem se bruno248 ) i moraju me odma dodat i napisat mi na forum da su me dodali i onda cu ih pitat: kolko iskustva imaju, kad mogu igrat itd.!!
HITNO!!!
Tražite GOLDERA: Da :bic:
-Server: Hr3
-Pleme: Teutonac
-Populacija:12
-Rank:/
-Položaj: -/+
Vojarna je gotova ...
Ukratko o Acc-u : Acc je farmerski, na veoma dobroj poziciji, tri 15 cropa u 7x7, poceli se radit Gorstaki ...
Trazim samo jos 1 Goldera , prekriven je acc 24/7
8)
Jedan Golder je nadjen trazi se jos jedan ...
JAVITE SE NA SKIPE : filip.sardi99 ili na PM
Trazim duale:
-Server:hr3
-Pleme:Gali
-Populacija:38
-Rank:803.
-Polozaj:--(-1 -26)
-Savez(Rank):3.
Trazim 2 Duala, jedan igra po noci, a drugi je Golder, i igra kada god hoce. Acc nije farman, i u dobroj je formi. Po mogucnosti Pro igraci. Za MSN ili skype cemo se dogovoriti, a mozemo i preko PM-a.
Uređeno od strane OpenGL (15.08.10 um 14:36 Uhr)
Feel the quality!
Tražite duala:
-Server:hr3
-Pleme:Teutonci
-Populacija:19
-Rank:1,8k
-Položaj:+-
-Ukratko o acc-u i kakav dual vam treba:
Otvorio sam account danas oko podne.Danas navečer će bit gotova vojarna i od sutra se ide na produkciju vojske i farmanje uokolo.Dva 15 croppa u 7x7 i još nekoliko njih dosta blizu.
Tražim noćnog duala i goldera(moguće i odjednom).Nema nekih fiksnih vremena na accountu niti se mora stalno biti online ali bitno je da se ima account pod kontrolom.
Uplaćujem i ja gold ali ne previše ma nam treba pomalo.Golder bi trebao uplatiti 100 zlata sada za gold klub pa onda svaki tjedan od 30 do 50,kako se dogovorimo.
Ponude na PM.Podrazumijeva se da je za prijave na bilo koji položaj potrebno nemalo iskustvo
Dajem acc:
Evo ne da mi se igrati pa sam odlučio pokloniti nekome acc
Server : HR3
Pop : 9
Kordinate : -/-
RAnk : 2499
Pleme: teuti
Nešto o acc-u:
IMam oko 10 gorštaka
Ubio oko 8 neprijetelja i oplječkao oko 300 resursa
Ako netko hoće acc neka mi se javi na pp
Ali ako bude puno odaziva za ovaj acc tražit cu zamjenu za neki acc na nekom speed-u
Tražim dual za s3
pleme teutonci
kord +-
igram agresivno
tražim duala koji znade pljaćkati i razvijati se
nudim se za duala na speed serverima ne bax ni hrx