Nudim se za goldera:
-Server: .hr (ne T4)
-Pleme: Svejedno
-Populacija: Svejedno
-Rank: Barem u top 100
-Položaj: Svejedno
-Acc treba bit pokriven do kraja, treba biti razvijen itd itd..sve ostalo na pm.
Nudim se za goldera:
-Server: .hr (ne T4)
-Pleme: Svejedno
-Populacija: Svejedno
-Rank: Barem u top 100
-Položaj: Svejedno
-Acc treba bit pokriven do kraja, treba biti razvijen itd itd..sve ostalo na pm.
Uređeno od strane Frey® (11.02.12 um 09:01 Uhr)
bomb:katapult:
:staklenka:
Nudim se za duala, neki od T4 servera, mogu da igram ujutru od 8. Skype s_angela994
Uređeno od strane -AngelA= (14.02.12 um 13:14 Uhr)
Nudim se za duala(ma i trazim i nudim se, sta ces nastran sam)
Server: neki klassooo
Pleme: bilo koje
Kvadrant: ko je vidio to odlucivat prije pocetka, bilo koji
Kad se nudim zelim sasvim solidan acc na classic serveru, nekad sam maleni nocni, polugolder(uplatim 30 mjesecno ko da me ni nema).
Kad trazim trazim full goldera, nocnog, i jos 2 proa po danu. Off acc uglavnom.
Tražim duala
Server: hr4, ovaj sad otvoreni 3.6
Pleme: Rimljani
Kvadrant: -,-
Account je otvoren čim je počeo server, jako dobro razvijen, pljačka se dosta za Rimljanina (tj. ono što ne odnesu Teuti), bilo bi idealno da sitter čuva rano ujutro, preko noći bi već bilo previše za očekivati. Gold nije nužnost, najvažnije mi je što veće pokrivanje accounta.
Tražim duala
-Server:hr4
-Pleme:gali
-Populacija:90 i nešto
-Rank:top 200
-Položaj:-/-
-Treba mi netko tko ima iskustva i ko zna šta se radi.Mora mjesečno uplatiti 30-40 golda...
trazim duala koj bi samnom igrao na hrx-u kad pocne,dual treba imat iskustva i znat igrat,neka mi posalje poruku koji su mu najveci uspjesi i koj je njegov nacin igre
Nudiim se za duala molim vas samo da ubijam vrijeme i da klikam kucice neki T3.6.
Samo da nije farma i eto.
Tratim dualla frx koji pocinje sutra.T4 verzija,igrat cemo s teutoncima.
Tražim 2-3 duala
-Server:frx
-Pleme:teutonci
-Populacija:81
-Rank:521
-Položaj:-/-
-Ukratko o acc-u i kakav dual vam treba.trebam duale koji znaju igrat.
Nudim se za duala. Pleme gali ili rimljani. Bilo koji spori server osim Hr4. Travian igram vise od 1.5 godine. Rank top 500. I bla, bla,bla i bla.