Tražite duala:
-Server:hr2
-Pleme:teutonci
-Populacija:100
-Rank:1000
-Položaj:- -
-Ukratko o acc-u i kakav dual vam treba :
acc je 2. u najnaprednijima, pljacka se
dual bi trebo bit aktivan i imati nekakvog iskustva
Tražite duala:
-Server:hr2
-Pleme:teutonci
-Populacija:100
-Rank:1000
-Položaj:- -
-Ukratko o acc-u i kakav dual vam treba :
acc je 2. u najnaprednijima, pljacka se
dual bi trebo bit aktivan i imati nekakvog iskustva
Dajem acc na hr2
Pleme : teutonci
Acc ima 50 gorštaka, uključen gold club, prvi savez na serveru. Acc je u top 1000. I, acc nijednom nije bio pofarman.
tražim dualla:
ser:hr2
pleme:gali
pop: oko 150
rang: oko 1100(smanjuje se )
položaj: -/+
ide se na off 60-ak gromova .. savez sa aktivnim i organiziranim igračima sljed tj ganjamo medalje najvjerojatnije...skype se koristi kao osnova komunikacije...drugo selo uskoro po mojoj procjeni
a o vama:
iskustvo sa off galima
dobri živci
opuštenost
aktivnost
te zajbancija
Uređeno od strane croteo (15.04.12 um 23:03 Uhr)
Nudim se kao igrač..
poželjno bilo koji speed server a moze i obicni ali mora biti kvaletan igrac da napada i sve ostalo
ko me pozove placam mijesecno 100 golda tj. uplacujem preko kartice to me dode kakvih 30 kn pa ako kome treba igrac tu sam i imam iskustva.
nemam puno vremena za igru pa zato ovako trazim da igram tu i tamo mogu nest izgradit, malo farmat i sve ostalo pa ako ima ponuda šaljite u poruke :cowboy:
Nudim se za dualla za hr2
Acc moze biti preko 100 popa i da je poželjno teuti ili gali a moze i rim !!!
o meni:Igram travian 3 godine 24/7 sam onlajn uplacujem gold(25)goldi!
----->My best signature
evo ovako zelim mijenjati acc na hr s2 acc je u top 100 300 pop evo danas izgradio 2 naselje nitko nenapada me savez top 5 ukljucen plus racun 7 dana isto tako i svi resursi 7 dana i ima oko 60 golda na njemu uglavnom savrsen acc ima i deff vojske
htio bi zamijenit acc za neki na speed serveru presporo mi je ovo na obicnom ali naravno da je malo bolji acc na speed serveru i da nije pred sami kraj servera javit se u pp ako vec nista nemate javite se barem za dualla pa cemo igrat na s
lp
Tražima duala
server hr2
pleme:rimljani
rang:top1000
savez:top5
acc:ima vojske,farma se sve uokolo
dual:
prvenstveno aktivan,iskusan sa rimljanima,2-3 god iskustva,imati skype
ponude na pp
LP
tražim dualla:
ser:hr2
pleme:gali
pop: oko 220
rang: oko 950(smanjuje se )
položaj: -/+
ide se na off(gromovi) .. savez sa aktivnim i organiziranim igračima ovaj tj dobivamo koju medaljicu.prošli dobiili za pljačkaša..skype se koristi kao osnova komunikacije...drugo selo uskoro po mojoj procjeni
a o vama:
iskustvo
dobri živci
opuštenost
aktivnost
te zajbancija
Uređeno od strane croteo (23.04.12 um 17:39 Uhr)
nudim se za goldera i dualla znaci uplacujuem mijesecno od 100 do 350 golda preko kartice naravno zato jer je jeftinije koliko golda uplačujem ovisi o acc i igraču
igram travian 5 godina mogu igrati sa svim jedinicama imam iskustva u farmanju praktički u svemu
poželjno bi bilo da me pozove netko ko zna igrati
kontaktirajte me na PM ili skayp rizi114
Uređeno od strane Rizi11 (27.04.12 um 16:28 Uhr)
-server: Hrx
-pleme: Teutonci
-pop: 190
-rank: 10.
-položaj: -/+
-ukratko o acc-u: Acc je 1. Pljackasa,za 10 min ce biti i Naj napredniji i napadac u top 10.Offa ima brdo,farma se
-kakav dual vam treba: Treba da bude tu kada moze,da uplati 25 golda samo za zlatni klub i toe to od uplacivanja golda od vas.
Hitno na PM ili Skype: nikola_wolf
Uređeno od strane Nikola1995 (29.04.12 um 19:26 Uhr) Razlog: Krivo bio piso