Tražim duala
Server:Hrx
Pleme:Teuti
Pop: oko 1800
Rang: oko 600
Ovako..znači acc ima dosta vojske,i naravno off je..tražim duala koji će igrat samnom čisto da neigram sam,da bude aktivan..i da kupi gold tu i tamo za npc,ja isto kupim tu i tamo..
Tražim duala
Server:Hrx
Pleme:Teuti
Pop: oko 1800
Rang: oko 600
Ovako..znači acc ima dosta vojske,i naravno off je..tražim duala koji će igrat samnom čisto da neigram sam,da bude aktivan..i da kupi gold tu i tamo za npc,ja isto kupim tu i tamo..
That is not dead
Which can eternal lie
Yet with strange aeons
Even death may die...
Nudim se za duala
Server:hrx
Pleme:nebitno
Populacija:manje bitno
Položaj:svejedno
Bitno mi je samo da je acc off i da ima dosta vojske
Igram travian preko 3 godine, online sam oko 6-8 sati dnevno
Tražim account:
-Server: nije bitan
-Pleme: gali
-Populacija: ne bitna važno da je glavni grad dobro razvijen
-Rank: nije bitan
-Položaj: nije bitan
-Par rečenica kakav biste račun: sve objašnjeno ako se tko nudi neka se javi pp-om
Tražite duala:
-Server: HR4
-Pleme: Gali ; OFF
-Populacija: 1113
-Rank: 40
-Položaj: (+/-)
-Ukratko o accountu: 3 naselja, fino razvijena, postoji off, gold klub aktiviran, inace ne koristim gold samo za +25% hrane, farm lista puno napada za slat
-Kakav dual Vam treba: noćni, dosta klikanja
Za detalje mi pošaljite privatnu poruku i dogovorit cemo se![]()
Uređeno od strane Yolonjino (02.09.13 um 12:18 Uhr)
Tražite account:
-Server: bilo koji
-Pleme:svejedno
-Populacija:svejedno
-Rank:svejedno
-Položaj:nije bitno
-Par rečenica kakav biste računff
da ima vojske
nije farma
Tražite duala:
-Server:hr3
-Pleme:gali
-Populacija: 4.5k
-Rank:top 100
-Položaj:+/-
-Ukratko o accountu: acc je deff
-Kakav dual Vam treba: aktivan po noći ili ujutro,ne treba golder
Uređeno od strane gamenoob (02.09.13 um 23:51 Uhr)
:goodpost:
Tražite duala:
-Server : com3
-Pleme : rimljani
-Populacija: 5800
-Rank: top 500
-Položaj : -/+
-Ukratko o accountu: acc je deff i ima dosta deffa sad vec crop razvijen ima golda i hr ekipa je u pitanju na com serveru, server jako zanimljiv
-Kakav dual Vam treba : trebam nekog aktivnog i iskusnog deffera javite se pp da se dogovorimo
kifla u <3
Nudim se za duala za hr1, koji počinje u četvrtak.
O meni: 4 godine iskustva, uglavnom igram off Teute
premda sam probao i inx sa Galima, i tamo zajedno sa dualima radio WW hammer, tako da jedino s Rimljanima nisam hammer radio
premda znam to u teoriji, pa ako je netko zainteresiran da s njim radim WW rimski hammer da malo prakse dobim
trenutačno sam dual na acc-u u top20 na uk1 serveru, pa mislim da to govori sve o iskustvu i potrebnim kvalifikacijama
online sam 6-7 sati dnevno, od 15h do 22(23h), vikendima od 12-13h do 21-22h
Neka se javljaju samo ozbiljni igrači
oni znaju na što mislim, ali ukratko: na accu treba biti golda (pogotovo zbog ovih promjena koje će bit na hr1 dosta golda će bit potrebno) i acc treba bit max pokriven, znači da ja pokrivam svoje vrijeme (navedeno gore), a da još 2-3 duala pokriju ostali period dana i noći
i da se preko skypa sve dogovaramo, znači komunikacija među dualima mora bit dobra, duali iskusni, po mogućnosti već uigrana ekipa koja treba još jednog člana
također uzimam u obzir samo igrače koji misle OSTAT na serveru do kraja
znači ne one koji će ratovat, a onda kad dođu artevi i ako budu tada katani da pobjegnu sa servera
kontaktirajte me na skype: luka.hr-pc
Uređeno od strane DelBoy (18.09.13 um 18:04 Uhr)
Znaci ljudi, dodajte me na skype: riki.jovi1
Dual za bilo sta, detalje dajem tamo...
Samo nisam bas neki golder, al mogu sve igrat
trazim duala
server hr1
rank top 300
pop 190
pleme rimljani
savez PTSP
trebam duala koji moze igrat prvenstveno ujutro, ali i cijeli dan, ja bas nemama vremena... savez je odlican, 1. medalja za napadaca i pljackasa, na acu su razvijeni konji, pljacka se lagano, i dual bi terbo slat pljacke, a ako mu se neda, nek uplati 100 golda za gold club
prijave na PP
s2 - kasko
com7 - Trilithon - Nucleus