Tražim duala
-Server: Hrx
-Pleme: gali
-Populacija: 2000
-Rank: 195
-Ukratko o accountu: deff acc
-Kakav dual Vam treba: Treba mi dual koji ce uplatit gold za npc. ponude na pm
Tražim duala
-Pleme: gali
-Populacija: 2000
-Rank: 195
-Ukratko o accountu: deff acc
-Kakav dual Vam treba: Treba mi dual koji ce uplatit gold za npc. ponude na pm
kifla u <3
Oddaja se račun na hrx top 20, rimljan puno offa koji se rade 24/7 farming odliiiiiican
Tražim duala
-Pleme: teutonci
-Rank: oko 400
-Treba mi netko tko ima vremena farmat..vojske za farmanje ima,gold club ima,samo ja nemam vremena farmati..pa bi trebao nekog tko voli farmati da pofarma poneki ress,i naravno da je iskusan s teutima!
That is not dead
Which can eternal lie
Yet with strange aeons
Even death may die...
Nudim acc
-Server: HRX
-Pleme: Rimljan
-Populacija: 6200
-Rank: 20-25 (al ima KT za nova 2 sela ima i poglavara)
-Položaj: ''
-Par rečenica o računu : Acc je OFF, ima puno offa i ima puno DEFFA od alianse. ako niko ne uzme bit ce brisan! pisi PVT ili na sevreru acc Ajreton.
Pozdrav svima od mene, nakon 5,6 godinaVidim dosta toga se promijenilo al došao sam evo jednom odigrat jedan server opet, bar se nadam, jako dobro...Ne znam jel tko od vas bio u starom COMM savezu i ostalim glupostima...no, to su bile vrlo stare verzije traviana
Uglavnom, :
Tražite duala:
-Server:com, jučer počeo, ja počeo prije sat vremena :/
-Pleme:teuti
-Populacija:21
-Rank:1579
-Položaj:++
-Ukratko o accountu: Uglavnom, idemo jako iako kasnimo 1 dan...kroz 48 sati idemo na 100 gorštaka i farmat sve milo i nemilo okolo...zna se što se radi (ak ne, šaljem vam tutorial pa proučavajte)
-Kakav dual Vam treba:dakle,treba mi noćni i/ili golder...mogu potegnut do tipa 2 u noći, treba netko tko bi pripazio i ponekad kroz dan...dogovorit ćemo se...golder može i više...sve se da dogovorit![]()
poz trazim nocnoga duala
javi se ako si zainteresiran
server hr2
: Lock:
Nudim se za duala, mogu uvijek igrat
trazim ozbiljnog duala za novi hr4, bitno je da je aktivan i iskusan
Trazi se još jedan ili dva igraca za novi hr4 pleme teutonci, strana ++ golda ima dosta :O za vise infa pm
Uređeno od strane mexca (22.05.14 um 19:25 Uhr)
Trazim duala za hr4.
Rimljani,
Pop-50
Vojska-radi se
Kordinate su +|+ .
Uglavnom, potreban je dual koji moze igrat od oko 9-do 15 h i to je to.. po mogucnosti da se kupuje gold. A i nemora.
----->My best signature