Uređeno od strane brankec/mr.smith (17.09.10 um 20:21 Uhr) Razlog: dopuna
S1, S2 - Brankec S3, S2, S3, HRX - mr. Smith HRX - Mosquito
to sam ja pitala za tebe . satho ne shidoLOL
brankec(pravi onaj s nazgula siter brankecak je to taj ) je ok i korektan lik. Nije bas laprdav ko ostali tu pa nije ni cudo da nisi nikad cuo za njega.
Dok naprativ imas hrpetinu igraca za koje se culo itekako i nadugo i na siroko a da iza sebe nemaju ni jedan rezultat - bilo kakav. tak da ne bih se slozila.
d mol ! ti si na ego tripu!!!
fakat si puknut ko kokica!!!
imaš neke umišljaje... da ti objasnim onaj tvoj raniji post! nisam niti bio na tim koordinatama di si ti ćuvao guzu kao i na ovom serveru!!!
zato relax! ne možeš vređat igrače a pogotovo ne moje prijatelje, da su anonimusi jer ti anonimusi su te naguzili na ovom serveru!!!
u glavnom više neću trošit vrijeme i slova na tebe jer ti nisi normalan!
frende, uživaj! ako me sretneš na nekom serveru, javi se !!! da te ponovo malo razigramo!
pozz...
:witch::witch::witch::witch:
Nešto si nervozan, post nije ni bio ovdje
hmmm pitaj svog vođu tko je na... ovi server, valjda je provjerio i ispitao više tko je di i kako i sl.....
Ne hvala, tebi se ne budem javljao, pa samo mi ti fališ da nešto vječno žicaš i još da se ja javljam igraču kojeg zovu cry baby, aloooo što si umišljašPa ti si jedino poznat po tome što svakih mjesec na nekom od servera bezuspješno radiš taj WW, nikad ništa od tebe kao što sam rekao, rođeni gubitnik
Sretno u građenju 25 WW na nekom novom serveru, znaš onu 100-ta sreča najveća, možda tebi upali iako sumnjam da ćeš ti ikada izgraditi nešto do kraja.
:pije kavu: (inače lipo je vidit ove poput tebe koji ni dvi suvisle rečenice ne znaju složiti a da ne vrijeđaju u njima, dajte nekome pametnijem da vam piše postove, ne prosipajte se ovako po forumu, pa žena ti ovo čita, jel te sram bar malo ispred nje)
Uređeno od strane d-moll (19.09.10 um 16:03 Uhr)
Ajde vojne reporte zelim vidjeti sto je ovo samo 9 postova i par reporta od napada, gdje je ostatak:kid:
:harmonikaš:
Halooooo, zaključajte temu jer novi hrx neće krenuti do Božića, kako je počelo. :usisava:
:harmonikaš:
ѕριη®ѕιη˘є 2010
Evo pocinje
nego na kojem kvadrantu se ocekuje neki posten savez?