ja sam tu stavila to da se svi mozemo smijat.
vec dugo nisam vidjela nesto tako fino
imam jos
samo da kazem da je grašak bio malo katan al se covjek sam obranio_
Papak je napisao-la:
napasti cemo nekoga i to slucajnim odabirom. sto naravno nemora znaciti da neces ti biti taj. drzi fige da tebe odaberemo...može????
ali ako ces i biti tu vojskicu koju imas ti nece biti dosta za obranu... u svakom slucaju sretno i tebi i tvojim suigracima koji ce ostati u savezu,jer moram priznati dobro ste ih odgojili da vas cuvaju.... pozdrav i nadam se vidimo se s druge strane mape.(vase mape)
pa gle zasto nisi dobio. meni je zao ovih koji imaju po 1-2 sela da ih katamo i ubijamo ionako slabi deff koji imaju. a vas koji ste jaci nam je užitak... malo si pogledaj svojega suigraca graška. da smo htijeli srusili bi mu sve sto ima u 2 dana. ali nismo takvi igraci da svi krenemo na jednoga i rusimo ga... nije mi stil igre. ako me razumijes. ali sada se to vec nece dogoditi. sljedeca meta ce biti odabrana slucajnim izborom i rusimo ga na 0 ako sam neizade. e pa sad ti vidi ako ja nisam dovoljno fer da ponudim slabijim igracima opciju koja ce njih manje koštati?!
nije cak ni deff trazio micek mali
I OVE PORUKE PRIETECE SU DOBILI SAMO IGRACI SA 2-3 SELA
NEMREM VJEROVAT
a onima s vrha liste...NITKO!
KOJA DISKRIMINACIJA!
ROTFL, PNP. Papak...
Svaka sličnost sa stvarnim virtualnim osobama je slučajna.....
ROTFL
A ljudi moji, svašta sam već vidio, ali ovak nešto nikad...
ROTFL
...bit će da nisu zadovoljni sa svojim igračima od 2-3 sela pa traže nove... :kid:
...hedonizam jača organizam....
@ tarat VARAS SE:101010:
~ velika gomila gluposti koja je fino zapokovana u briznost i saosjecanje sa malim igracima!
usprkos godinama, jos uvijek dobro vidim, tako da mozes preskociti caps
o slobodi izrazavanja, davno ukinutom verbalnom deliktu i inim stvarima nema smisla ulaziti u rasprave, iako vidim da bi nekima odgovaralo da ovaj forum bude privatno sredstvo oglasavanja i izjasnjavanja, a ne komunikacije igraca i izrazavanja stavova (pa cak i razlicitih)
@ da se vratimo na temu dana, PNP
takvih i slicnih igm-ova je bilo i biti ce
ssto je najzalosnije, uvijek ce se naci netko tko ce povjerovati u njih
neki iz puke naivnosti, drugi iz straha
u svakom slucaju, mislim da bilo koji ozbiljniji savez nece zaliti za gubitkom igraca koji ce nasjesti na takvu poruku vec se moze samo nasmijati, pa cak i u tome dobiti odredjenu potvrdu straha druge strane
Uređeno od strane TaraT (04.11.10 um 18:48 Uhr)