eto, koalicija se ispucala,
kod windu zid sa 20 na 10
i skladara sa 20 na 17
skladišta za 103 k manja ili 32,5 sata
od sada samo promatramo...situaciju
eto, koalicija se ispucala,
kod windu zid sa 20 na 10
i skladara sa 20 na 17
skladišta za 103 k manja ili 32,5 sata
od sada samo promatramo...situaciju
A neznam domo,oni su sada drugi,the/rf treći,pip četvrti a onda smo mi ali van igre,vidjet ćemo morat će padati još katanja,ja mislim da oni imaju još par za kraj!
Dobri ili ne ili ništa ili sve!
s1-Hanibal Veliki-IBZ-ONI
Ma nisu normalni mislim da je ovo http://forum.travian.com.hr/showthread.php?t=49697
Ovo je strašno,nas forumaše se ništa ne pita,koliko sam ja skužio,ova stranica ti je za samo stavljanje hofova a imaš posebu za komentiranje tih napada :S ako je to tako onda je totalno glupoooo,i ovaj post će biti par minuda
ajde drlja brže uzmi stranicu!!
Dobri ili ne ili ništa ili sve!
s1-Hanibal Veliki-IBZ-ONI
Vidim da te ignoriraju,ali....
Da nisam na moru izbrojao bih ti tocan broj clanova ovih tvojih heroja:
IBZ
SVZ
CN
Ibz army
LAV-ICE
SVZ wing kak se vec zove
WTW
Kak ti tu vidis samo tri saveza i kako ovo nije kak ti velis megaKOLAKCIJA...
domek,
Od svoje mrznje prema bojnoj te njihovim saveznicima ne vidis dalje od svog pishe.....
Aj radje nemoj dalje nis pisati jer si dokazao da si PAPAK I KUKAVICA sa bananjem svog acc...
Over and out tebi kompa.....zastranio si opako....
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
ma ovo sve je postalo totalna glupost 10 dana prije kraja mjenjaju neka pravila... mogli su barem sačekat da server završi... ako sam dobro shvatio znaći sada ako se svi članovi ne slože ekipa neće moći ni vidjeti ko je šta izvukao iz vitrine i kako masakrirao onog drugog...
baš super bravo...
S1- casa nostra
imao sam farmicu cijeli server i onda mi je zbrisala,,, a samo sam joj radio ovo :ban: i ovo :gun:
i nek mi neko kaze di je tu pravda hehe