nakon kratkih net problema evo me tu
sto se politike tice, na prosloj i pretprosloj stranici drago i drogan su rekli sve :lock:
da li ovaj server ima snage za jos jedan preokret?
ili cemo na :party:
nakon kratkih net problema evo me tu
sto se politike tice, na prosloj i pretprosloj stranici drago i drogan su rekli sve :lock:
da li ovaj server ima snage za jos jedan preokret?
ili cemo na :party:
aj fakat je već dosta..pa da i marko može na miru biti završite već jednom s time hahhah
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC,Wild,SC ® ,Hunters,Chosen,NOMADI
http://prntscr.com/6bffce
biserko 1: http://prntscr.com/6emz77
bit će da je kraj,
WB je stisnuo stotku :(
izgubio sam 10k kata u oazi, ljudi ja sam igraaaaačina
eh,
sad offovi preko 10k kata vrijede kao suho zlato :na karte:
to su offovi.
a kad sam iste prizivao, drlja je reko da takvih nece biti.
eh,eh drlja, ocito si jako podcijenio offove THE/RF i hakera !
''Večernja šetnja je najbolje vrijeme za razmišljanje o složenoj funkciji i ulančanom deriviranju''
Kifla, ~WWW~, SISA i TBC
gotovo,
THR-RF više nema offova,
sad možemo samo promatrat :(
nisam podcjenio, znam njihove offove , ne sve, ali malo više njihovih offova znam, i gdje su i kod koga su, samo ako suigračima kažeš da će ih lomiti offovi od 14-15 k kata uz pratnju od 120 k + pješaka i proporcionalno 1/3 konja onda to loše djeluje na moral igrača.
tri dana smo držali 7 m deff-a da bi se do pred napad popeli na 8,3 mil deff-a, i taj deff hranili su igrači koalicije, tako da sa žitnicom od svega 560 000 nismo morali ništa raditi čak i po 3 sata, bez rupa,
e to ja zovem igračima koji igraju za savez,
pa zašto ih onda plašiti sa ovakvim offovima, pustiš igru neka ide...
pokušali smo brojem deff-a zaustaviti rušenje, ali eto nije išlo, za uspomenu i utjehu imam scrinshotove od dva započeta 100 lv i posve mi je drago da sam igrao sa svim tim igračima iz koalicije pa i sa onima koji nisu u sastavu koalicije a pomagali su nam - APO- kako deffom tako i hranom, resima i offovima kad je trebalo , i to od prvog dana.