Ovdje pricamo o osobama koje bdiju nocima i trose veliku lovu za sarene piksele, tako da me nista ne bi iznenadilo.
Ionako ne razumijem zasto sve te dozvole. Uvjek ce barem jedna strana biti spremna podijeliti sa cijelim serverom (preko skype-a ili IGM) rezultat neke bitke. Jedini slucaj je kada se nesto skriva je kada se napadac zabije i deff ostane skriven. Ali u tom slucaju ce savez koji se branio objaviti ili neobjaviti deff koji se skupio. Ako i ima koja spija, ta ce opet rado podijeliti report sa cijelim serverom preko posrednika ili nece ako ne zeli da se vidi da ima spija u tom savezu.
Postoji li objektivan razlog trazenje dozvole? ("dusevnu bol" nanesenu napadacu ili branitelju objavljivanjem reporta ne smatram validnim razlogom, bu-hu) Ako netko ima ideju, molim da se podijeli sa ostatkom foruma. Hvala
![]()
stari s2 Elementalist, novi s2 Mizantrop
stari s4 Ariac, novi s4 Grintavac, najnoviji s4 Eliot
Sittam nekog u nekom savezu... imam uvid u njihove napade.
Šta ako ja sam napravim reporte iz saveznih napada, kopiram jih ovdje u neku HoF temu, naravno bez ikakvog pisnog odobrenja bilo koga od upletenih?
Koga BANATE tako žestoko, kako ste naumili, da možete?
Kako, če vam bilo ko od upletenih dokazati, da to nije on napravio? Markoooo.... znam, imaš odgovor![]()