Uređeno od strane Zmajček (03.03.11 um 22:22 Uhr)
S1 - Zmaj, NAS
ex S1 & ex ex S1 - Zmaj, PiP... No, pod stare dane sam postao izbirljiviji sto se tice drustva u kojem pijem
''Večernja šetnja je najbolje vrijeme za razmišljanje o složenoj funkciji i ulančanom deriviranju''
Kifla, ~WWW~, SISA i TBC
Ne znam detalje, pa se ne budem petljao, al kolko sam ja devca upoznao, on je covjek na mjestu i ne vjerujem da bi promijenio kaput bez nekog valjanog razloga... nisam niti znao da igra, kad sam ga vidio netom nakon pocetka servera rekao mi je da ne igra i da mu niti ne fali travian...
ali kao sto rekoh, ne znam detalje, pa bolje da se ne mijesam...
S1 - Zmaj, NAS
ex S1 & ex ex S1 - Zmaj, PiP... No, pod stare dane sam postao izbirljiviji sto se tice drustva u kojem pijem
pomaze ovome prvome, cak stovise taj racun i nije bio nesto zapazen dok on nije dosao na njega, ali eto devica nas je sve iznenadio.
Dado sorry sto smo ti malo zauzeli prostor, sad mozes ti dalje
nego upravo cujem da traje neki lov na vjestice kod protivnika, mogu samo reci blizu ste :cerek: , a mozda i niste
Uređeno od strane drogan (03.03.11 um 22:40 Uhr)
1.Bojna - Black Legion
a transportercic uvijek nade "pametan" razlog![]()
''Večernja šetnja je najbolje vrijeme za razmišljanje o složenoj funkciji i ulančanom deriviranju''
Kifla, ~WWW~, SISA i TBC
Ne pratim druge servere, kresu znam jer smo prosli server saveznici bili. Nas nije nikada iznevjerio, uostalom kao niti bilo tko drugi iz sexya. Jednostavno ga ne povezujem s nikakvim nepostenim radnjama.
A kao sto je rocky prije par postova rekao, odluka kakva god bila je bila iskljucivo njegova i mozda bi bilo korektno od nas da se sokre ne spominje u tom kontekstu... I isprike rockyu i svima ostalima sto sam se umijesao u temu kao padobranac, kao sto rekoh ne znam detalje niti pretjerano pratim pricu na drugim kvadrantima...
S1 - Zmaj, NAS
Ne kužim čemu sad ova rasprava, pa takve se stvari događaju svaki dan, čovjek je procijenio da mu nije dobro i otišao... šta smo mi trebali onda kad nas je napustio skoro jedan cijeli savez, ili recimo dicktat!?
sve je to stvar procjene pojedinca i to je to, za nikim ne treba plakat![]()
robi-laziale: s1 - THE 4ever, s2 - MiD 4ever, hrx - SYN 4ever
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Uređeno od strane kakadu (04.03.11 um 01:58 Uhr)
ponosni član 1.Bojna-B.L.
pc brad&pitt PC
:lol2:
A ocito boli prelazak kod nas, neznam zast bi ekipa morala silit i tjerat igru koja im ne odgovara.
Sam da ti kažem da sam ja takva osoba koja ga je prihvatila u savez, te da ispravne osobe za koje procjenimo da mozemo imati međusobne koristi vise nego otvoren ulazak k nama u savez, ma di god one igrale do sada, naravno cure imaju prednost pri ulasku u savez :daje cvijet: .
Dečki su svega bili svjesni, tak da o iskorištavanju nekom drugom pricajte. :brukica:
Neg dost te teme, uskoro su artevil, treba pocet offove cuvati za njih![]()
veselica
(do ovog server IBZ >> unago, hohoho)