pa uravo to i rade sad..uče se na vama :lol2: ma nek si ti nama skinio..samo deri..žalosno bi bilo da nisi![]()
blago vama dok nas ima,ako ovako nastavite nečemo ni Uskrs dočekat pa na kome čete se onda učiti? :lol2::lol2::lol2::palčina:
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
jok..ovaj server mjenjamo taktiku...prošli smo vas rano isprašili pa nam kasnie bilo dosadno..sad smo odlučili pustit vas malo duže..taman tam negdje dok suce izađe i počnu se ispijat kavice po terasama..a negdje 5 mjesec dok zatopli tak da mirno možemo vanma naši ti brzo nauče vidit ćeš već slijedeću akciju kako ide u sec :dance:
ma frende samo vi prašite po nama,radite stratešku grešku koja če vas na kraju koštat kakvu smo mi napravili na prošlom s1...o tome možemo kad završi s1 :palčina:
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
Ma nije, to ti je vapaj ranjene zvjeri da nademo nekog drugoga, vis da zeli da umjesto njih tucemo po bojnoj ili navu :brukica:
Sjecas se da je napocetku rekao da bi bez problema mogli 1v1 se s nama sibati :lol2:
sad tu bace patke da im saveznike napadamo, sam da budu bez napada :lol2:
veselica
(do ovog server IBZ >> unago, hohoho)
upravo takomi smo lupali iskljućivo po IBZ,a CN i SVZ su se na miru razvijali....razvili se te digli offčine i zato smo izgubili rat..moraš priznat da smo realno na početku bili puno jači i da je naš savez bio pun aktivnih i agresivnih napadača...kasnije smo se počeli raspadati radi drugih stvari...
zato ja priznajem i prihvačam samo vi lupajte po nama,PINK se uskoro gasi tako da naši saveznici mogu na miru delat offove za natare....
mislim da če ključ biti sad ovi artefakti i artevi BO...
@drago
ja i dalje prihvačam 1:1 s vama....
p.s. ako se netko napada ne boji to smo mi,dokazali smo to na prošlom s1...vi da toliko batina popijete svi bi se pogasili vidjeli smo dokaz sa s3...
veselica
(do ovog server IBZ >> unago, hohoho)