edit
a ??bus ti vidil kada THE pocne rasturat osim toga, evo arteva ! pa cemo vidit te "THE farmice"
a koj isi ti savez ?
edit
a ??bus ti vidil kada THE pocne rasturat osim toga, evo arteva ! pa cemo vidit te "THE farmice"
a koj isi ti savez ?
Uređeno od strane shido (23.03.11 um 01:49 Uhr)
HR3>Nick:Splifford ~ HRX>Nick:Antunica ~ ZA1>Nick:THC
"...podjednako slabo znam igrače svih navedenih saveza, mogu reći da sam dobila dojam da imaju loše predstavnike forumaše jer ste svi odreda trač-babe"
...eto možda sam se krivo izrazio oko diplomacije ali iz gore izdvojenog citata daje se naslutiti da imaš neke nove spoznaje o pojedincima navedenih saveza
...iz te spoznaje se stvorilo neko mišljenje (sve su to muške tračibabe :bickoje će vjerovatno utjecati na tvoj odnos prema tom savezu a to je več dio diplomacije, ili?
..btw buške tračibabe rulaju ovim forumom, oduvijek![]()
...hedonizam jača organizam....
Pretvaraš ovo u raspravu jedan na jedan i odmičeš se od teme, a u poziciji s jednim žutim i jednim crvenim nisam sigurna da mi se to sviđa. Ako želiš o tome dalje, na pp ili skype pa ćemo do jutra ak treba.
I krivo si zaključio, nemam nikakve nove spoznaje osim foruma, a forum je odavno prestao biti nešto ozbiljno i informativno. Kao što sam već rekla, žuti tisak uz kavu da se malo nasmiješ. Vicevi mi uz ovo odavno nisu potrebni, čak mi ni tv ne fali iako je na servisu.
@Antunica: Miško, THE se zna sam za sebe javit, ak šute, ima razloga. Znam ja da ti našeg Domicu voliš, al sam polako, bez uzrujavanja![]()
"... frankly, my dear, I don't give a damn!"
... što je ovaj forum riknuo ko stara krmača u groktanju, puno krvi i sveopćem užasu uz gnjusne povike nekolicine neosjetljivih.
NAV :rulez:
http://blog.dnevnik.hr/nav-ptsp/
posljednje upozorenje svima
stvari iz rl nisu za forum, svaki iduci post takve tematike bit ce nagradjen banom
lp
robi-laziale: s1 - THE 4ever, s2 - MiD 4ever, hrx - SYN 4ever
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Očito imaš nešto protiv bojne, jer zbog postupka pojedinca ti optužuješ cijeli savez. A kad bi se tu osobu bacilo iz saveza zar to ne bi bilo miješanje igre i RL.
Ovo sa kupljenjem farmi po kvadrantu me podsjeća na nekoga ali još uvijek ne mogu razaznati koji si acc i u kojem savezu igrao na s1. A očito si igrao kad toliko puno znaš. Pa ako nije problem javi nick. Može i na PP.
Samo ću ti iskreno reći da si debelo pogriješio u procjenama.
s1-Sexy Konjina, s2 - Lord of Destiny