i jedan mali ali slatki je promjenio vlasnika ako se nevaram BO
i jedan mali ali slatki je promjenio vlasnika ako se nevaram BO
ponosni član 1.Bojna-B.L.
pc brad&pitt PC
opa papigice ajde samo tako dalje,može koji reportič na privat? jučer dobih od bezimenjaka,ali sve to jad i bijeda offovi..ali od njih se drugo ni ne očekuje![]()
p.s. jel ih NAV napokon doveo u red pa sad liče na nekaj ili su još uvijek smijeh od saveza kako su bili? eto viš vraga kaj se dešava i dark dobio konkurenciju hahahhha
p.s.s. di su smajliči :(
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
potpuno nezainteresiran za ++, ali pitam se kako je takav smijeh od saveza uspio do sada prezivjeti?
kako je razvikani lzn pao u potpuni zaborav?
bilo bi tu jos tih kako je....
znam da cu opet pokrenuti lavinu, ali ako je nekome slucajno falila ++ sapunica zadnjih dana, da dobije i nastavak (ne daj boze kraj)
![]()
Iz jednostavnog razloga,dobar splet okolnosti i velika sreca...slicno ko dark na s3 hahaha tu su negdje u rangu![]()
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
mislim da je u medjuvremenu bilo podosta zgodnih stvari
ponajvise bi izdvojio dobitnika/gubitnika tjedna, chaora, koji je moram priznati iznenadio lijepim offom (uz naravno opasku na ovnove-kate, wtf?!)
pitam se pitam, s kim ili za koga on igra
![]()
to dado opet izražava ljubomoru he he ... dado ja čujem neke drugaćije informacije tipa dosta nekih cropova porušeno na suprotnoj strani i nekih 7-8 navodno velikih offova ulovljno...
sve u svemu priznaj da te zanima kakav je to osječaj igrat u maloj ali moćnoj koaliciji??? kojoj nikad niste mogli ništa haha
S1- casa nostra
imao sam farmicu cijeli server i onda mi je zbrisala,,, a samo sam joj radio ovo :ban: i ovo :gun:
i nek mi neko kaze di je tu pravda hehe
Pa za tebe je dark svemirski brod![]()
ps.lzn to je tko??nekakva opasnost ili kapetan koji je prvi napustio brod!!
Dobri ili ne ili ništa ili sve!
s1-Hanibal Veliki-IBZ-ONI
bome mrtvilo na forumu, jedino u daljini se cuje stupanje pjesadije i topot konja, neizvjesno cekajuci ishod .
veselica
(do ovog server IBZ >> unago, hohoho)