Ja samo znam da tamani nečije gorštake sudeći po napadačkim bodovima jel...
nitko ne najavljuje čiščenje,to je samo u vašim pametnim glavicama ....
ako misliš na ovo da ++ ne bu ujedinjen na našu grupaciju onda se opet varaš i tu bacaš kosti bezveze
a od vas očekujemo da nam uljepšate ovaj server,ne očekujemo odmah čiščenje jer bi to bilo predosadno...koliko god ti pljuvao po nama mi ipak vas respektiramo ..
p.s. mi smo se prošli server kefali protiv vaše megakoalicije pa znam kako vam je
za svoje nesposobnosti nemoj okrivljavat druge da imaju multiče...u mom savezu dvoje ljudi već ima gromove,a nemaju više od 100 popa....to je sve stvart taktike i dajem ruku u vatru da nemaju multiča
p.s. nije im išao ni jedan push
vrijeme gorštaka lagano istječe....
netko je rekao da mu je čudan server kada je gal u top 10...ekipa pa server nije čudan nego prejadan i presiromašan te me niš ne čudi...ali to je nažalost takva stvar u hrvata,kada je s1 ovako siromašan bojim se kakvi če biti ostali serveri....ovo je definitivno zadnji server za mene![]()
Uređeno od strane dadozg (24.11.10 um 08:27 Uhr)
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
čuj sve je moguće samo je susjedstvo bitnoskidam kapu tom dečku i da ga je pola servera pushalo(što uopće nije bitno)... ali kad uzmeš u obzir koliko je pobio čini se da ima par aktivnih teuta u okolici ili više slabije aktivnih što su sada super farme
. iako nije bitno kako je do gromova došao,nego što će s njima učiniti...za sad mu ide koliko vidim super,pa nek samo nastavi...
e da zašto nebi gal mogao biti u top pljačkašima ili rimljanin... ak je netko igrao prvi s4 gal je među prvima napravio drugo selo i bio jako dugo u top napadačima i na dobrom rangu, sad nemogu se točno sjetiti nicka,ali mislim da je nešto tipa oluja...
kao i prošli s1![]()
EVO DADO NI JA NEMAM POTPIS
ne nužno, dobro je netko gore napisao, ako se teuti uspapče može se
ja računam da bi ih mogao imati do kraja tjedna a regal sam se sa par dana zakašnjenja, dakle cca 10 dana od reganja a nisam u savezu i igram solo uz s2 iz zafrkancije i sa goldima od zadataka samo za hranu jer inaće bi minus bio prevelik
što sve ide u prilog onome kaj je dado napisal da je server fakat u banani kao i zadnja 3-4 koji su startali na .hr domeni
pol ekipe me očito ne kuži...za dadu sam znao da neće pa mi za njega nie ni čudno hahaha čuj dado za tog tvog igrača znam da ima groma al već sam gore napiso on ga ima 10-12 dan servera a ovaj lik ga ima 5. dan servera..stoga nemoj pričat gluposti odmah nego pročitaj i razmisli kee pišeš...moja nesposobnost je moja nesposobnost i ja stojim iza nje...ja ne zadirem u tvoju nesposobnost pa te molim da se i ti okaniš mojenego di smo stali..nie stvar u napadačkim bodovima i sada već u broju gromova i pljački..lako je natuć napadačke kad imaš groma...i heroja...batine padaju ko pokošene..lako počistiš teute...ako nisu zadeffani...znači ovoj sad statistici se uopće ne čudim..svaka čast dečku...nego je poanta u tome da se čudim što se 5. dan ima gromove ako me itko ovdje razumije
ili je većina ko naš dadek
![]()