nadam se da se zabavaljate...
jer je sve manje igrača na travianu ... :S
nadam se da se zabavaljate...
jer je sve manje igrača na travianu ... :S
Old crew 2007|2008 - RRSAF - Travian retired.
mislim da moramo odvojiti kategoriju dobar igrač od no-lifera
gle ja vjerujem da puno ljudi ovdje (koliko god se međusobno nazivali farmama) možemo svesti pod nazivnik dobrih igrača. Ali ono što dobre razlikuje od vrhunskih je 24/7 aktivnost, i pod time ne mislim da se ulogirate svakih pol sata nego da se uopće ne odlogiravate
i opet velim može se bez saveznog pusha i bez multiacceva imat gromove vrlo brzo, e sad za 5 dana... na nekom konkurentnom serveru ne ali ovdje me to uopće ne čudi
''Večernja šetnja je najbolje vrijeme za razmišljanje o složenoj funkciji i ulančanom deriviranju''
Kifla, ~WWW~, SISA i TBC
jeste se uvatili gromova i gotovoprema mojoj računici za razvit gromove je potrebno 19500 resursa plus rudnici hrane koje moraš podignit
a sad kakve su pljačke u prvih tjedan dana neznan točno ali eto sve se može kad se oče...neznan jeli dotični igrač bija jedan od onih farmera oaza ili je prima pusheve bilo od saveza ili od multi acc-a ali to ništa ne umanjuje njegov rezultat jer neki sa svim pushevima svita nebi imali gromove u tako kratko vrime jer jedina i največa tajna je aktivnost
a na dosadašnjim serverima smo bar imali stvarno dosta primjera ranog razvijanja eto ima oluja sa prvog s4 koji je bija gal, nezdrav na prošlome s4 je kao rimljanin bia pljačkaš i odma u drugom tjednu je ima imperatorise ako se nevaram, i djecomlat je gal prvi na serveru pokaza kate ali nisam siguran jeli ih snješko ima prvi, vader je na s2 prošlome ima kate 13. dan servera, domo je ja mislin isto ko gal bija dosta dobar u početku koliko se sičan tako da ima stvarno puno primjera a jedina je tajna u aktivnosti i malom faktoru koji če donijeti prevagu sad jeli to srića ili nešto drugo...
Još jedan grom u top 10 heroja servera :pivo:
S4 round 1 ---> 4fun ---> http://vimeo.com/9214574
S4 round 2 ---> PC ---> http://www.youtube.com/watch?v=M3j_65z2OAc
S3 round 4 ---> Valhalla
S1 2013/14 ---> PD
Hik majstore...car si....branitelju iz SONI saveza vise srece drugi puta...
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC