Iskreno ova pitanja kak glava ne stoje baš.A ovo o savezima pa sam savez žuja i the je bio nemoguč događaj u koj su se mnogi na ovom serveru zaklinjali.Vid vraga ipak su spojivi.
Uređeno od strane domo33 (11.05.11 um 19:18 Uhr)
tako je domek svi su slavbi,jedino si ti jakjesi to frustriran kaj si dobio cipelu od svojih THEovaca čiji si bio glasnogovornik na početku servera? hahhahahahahaha
@Anita
svaka čast za post koji je nestao brzinom munje
nego ima kakvih novosti sa ++ koordinata? jel kikiriki koalicija još uvijek složna ili ima nekih njihovih bisera,navikao sam da me uveseljavaju sa svojim biserimasad su samo rudlavog pustili na forum ;(
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
joj majko prica i pricica o kinezima i nasim planovima
ako vam ja mogu u kratko prezentirat:
razbijemo sins (ove slabije igrace), to dovede do rusenja morala kod ostalih, ti ostali se u strahu za svoja naselja prikljuce nama. Nakon toga sklopimo saveznisto s PIP/RARE, te skupa idemo na ONI/SONI koaliciju. Nakon sto njih razbojemo, ulazimo u saveznistvo s 1. Bojnom, i skupa s HARD idemo na Izabrane. Nakon toga izbacimo hard iz koalicije, i svi skupa ih skatamo. Onda izbacimo bojnu, pa njih srusimo, nakon toga PIP/RARE, i njih razbijemo (zaboravio sam napomenit da ce u svim akcijama nasi offovi ic zadnji tako da ostane vojske za ovo ciscenje poslije). I nakon toga THE i Zuja zarate međusobno, a dark se sad registrira, i u miru naprave WW.
Eto, ugrubo slijed događaja od sada pa nadalje
dado pa ti ne igraš il ipak igraš.Mongi ti znaš ko se zaklinjal osim toga neki se možda sječaju da sam prije nekog vremena napomenuo da bi moglo nastat novo pivo kaj se toga tiče,dado još si preblizu sa brodom leti srečo dalje.