Jesmo,prvih 3-4 mjeseca smo definitivno vodili,ali odlaskom par jakih igraca te laganim zasicenjem koje je uzrokovalo i podcjenjivanje protivnika mi smo poceli padati...poklopilo se i par stvari jos suparnicima...digli su offove te dobro organizirali akcije....ali to je svrsena prica...
a ja neznam kaj ste sad svi navalili na bojnu,oni su dosli na nase koorde po dogovoru da zajedno odigramo,a ne zato kaj se mi bojimo ibz i svz ekipe... ...evo ja prihvacam rat jedan na jedan sa ONI....ako se naravno saveznici sloze...
Dicktat je u savezu sa THE ....isto nije bio prosli server...
Mene osobno,a i vecinu mojih zanima ko su ovi iz chosena.....neke sumnjive stvari se desavaju...ali necemo otvarat pandorinu kutiju![]()
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
chosen 1 u sve 4 kategorije :S sta je ovo xD hahah bice zabavno
Ja bi isto bio prvi da imam onakav kvadrant kao chosen
Dodjite na ++ pa uzivajte u pljackama
I btw, prosli s1 bilo je dosta diktatovca u RF ako se sjecate gej mace, gej greske...
Buco lives forever
...gdje je nestao Buco Beton?
Umri od znatiželje he he....(šala), eto cijeli internacionalni travijanski svijet je u chosen, samo odbabranikao što i ime saveza govori....nesto kao pc na s4? a to što ti sumnjaš okači mačku o rep, svašta se i za psisi sumnjalo...bla bla...(necemo sad o tome):cvijece i proljece::andjeo: