aj super,nemojte ih katati jer bu pak dosadno na forumu
nego kaj je sa chosenima?
i kaj mislite ko bu na kraju pobjedil u ovoj sapunici?
e moj domek,mene možete mrziti i svašta po meni sipati,ali ja nisam nikada niti neču nikada napast svog saveznikaniti bi prodao svoj čisti obraz zbog neke virtualne pobjede ko recimo onaj moj frendić azrielčić
tralallaa
@grozd frende pa kaj si im izdal da ja nisam bio u vodstvu LZNa viš kak vole živjet u kontra uvjerenju
@tarat
nisam ja niš rekao protiv megakoalicija,istina je i da smo mi imali megakoaliciju i baš nam je bilo supać
@magath
znam da ti je jako žao kaj niste uspijeli pokušat i ovaj server me skatat,ali zahvali drugima za to...a da sam i ostao nikad me nebi ni okrznuli,a kamoli skatali..tj.vas odavno ne bi bilo pa bi mi trebali biti zahvalni kaj sam otišao
odoh ja u život pusa svima koji me mrze![]()
Uređeno od strane dadozg (11.06.11 um 20:33 Uhr)
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
pošto nema HOF-a možeš samo lapradat,al više od 4 napada na ovom serveru ne možeš nabrojat...dok sam ja katao tvoje tadašnje saveznike ti si samo mogao sanjat kate
bdw,ova usporedba s anitom ne da godi nego me diže u nebesa,a ti budi sretan kad te neko uopće stavi s njom u kontekst
ak se ikad vidimo dobiš od mene lizu koja je spešl for ju![]()
evo bas gledam
neke farmetine su branile razne cropove i neka nevazna off sela a nisu obranili najvazniji art na serveru
ošao posebni arhitekta sa +- dijagonalno na -+
job well done
evo im zen uzeo veliku brzinu
ovo jos nisam vidio da netko ide u totalni napad i ne samo da ne osvaja artove nego ih i gubi![]()
Uređeno od strane nazgul1982 (12.06.11 um 06:27 Uhr)
Lord Vader HEG,3K,PC,VALHALLA
za ovakvo nesto moze biti samo jedno objasnjenje
ja mislim da je Dingi off general za the&zuju![]()
Lord Vader HEG,3K,PC,VALHALLA