LOL smijeha
Ugl, mala ispravka, dva offa od 6 su nam nadrljala iako je jedan od ona 2 probio.
E sad, pise se svasta al malo o igri. KAo prvo cestitke ++ na zgodnom deffu, jer kad i procitas treba imati deffa za pokriti mete plus discipline da se vecina deffa ne nalazi po privatnim cekama kod panicara, sto je cesta poava u travianu. Disciplina u protoku deffa je bila iznimno dobra i to je jos vazniji razlog sto smo kao napadaci lose prosli( p.s. jaaaaaako lijep broj druida sve skupa)
E sad, da pojedem govance odmah i pospem se pepelom, akciju sam slozio ja(inace deffer) idejno i sa metama. Cijeli dan razmisljam gdje je bila greska i skuzio da su zapravo bile dvije ali povezane. 1. sve je ovisilo o zaista dobrom fejkanju(ne mijeati sa brojem iako i on dobro dode) 2. na kontra strani kao deffer mi je bio suigrac s kojim sam igrao 2 izuzetno ratne godine i slagao deffove, i sve ostalo ... kod bilo koga drugoga tocka 1. ne bi bila toliko vazna.
Plus, genijalci koji promase cijeli dan akcije isto nisu pomogli. Al otom potom...
Sad znam kako je bilo mom dragom dualu proli server![]()
zato je i poslao 90 fejkova (katom, a ne kopljem iz supporta. da i to se radi od strane offera)