Nebitni liku,djelu i imenu dingi ti se samo možeš klanjati jer ti takav igrać ne da nisi nego tvoj svemirski brod još puno galaksija mora proći da ga dostigneš.
On je prof.dr traviana a sad nazad u klupe!!
Uređeno od strane Hefest (20.06.11 um 22:28 Uhr)
Dobri ili ne ili ništa ili sve!
s1-Hanibal Veliki-IBZ-ONI
sad smo najezili izgleda nas sreca ostavila hehe
S1- casa nostra
imao sam farmicu cijeli server i onda mi je zbrisala,,, a samo sam joj radio ovo :ban: i ovo :gun:
i nek mi neko kaze di je tu pravda hehe
ne brini nema ni mene više na s1..još uzmem ovaj s4 sa pacijentima i to je to,dosta je ovog...
odigrao sam ja prošli s1 do kraja i to s guštom
u ovom ratu sa the$žuje nije igrala sreća toliku igru koliko neke druge stvari,žuje i theovci znaju vrlo dobro to i na vrijeme su uvidjeli
ak sam dobro shvatio sinse...i ne insinuacije več dokazi,ali niš čudno znamo da se bezimeni dobro uvlače pa me to ne čudi...
@hefest
pusa micek
kak se ekipa lako pali čim je prošla prva akcija na njihodrezala im se naglo krila hahahhahahahah
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
Kakva krila,ja sam prvi 5 minuta nakon sjedanja offova čestitao protivnicima,mi imam veličinu naspram tebe.
I buraz ako si gey ljubi toga,svejedno je gay parada ponos vašeg grada![]()
Dobri ili ne ili ništa ili sve!
s1-Hanibal Veliki-IBZ-ONI
evo bubač..u pravu si što se tiće dingijevih sposobnosti..već smo rekli na forumu da imamo čistu sreću..ipak je ovo bilo predobro s vaše strane i prošla 4 off-a na 4 gg-a.čestitke na akciji..vjerojatno ćemo morati sada pogasiti acc-e i saveze....tako ti je to u svijetu travijana..malo mi pogasili bojni jedan savez malo vi nam skatali 4 GG-a u zamjenu za 30 i kojeg uhvačenog off-a..eh ta matematika je stvarno nemilosrdna i egzaktna....jedino dingi ima sreće...
...pip/rare rastura ostatke sinsa već neka 2 mjeseca i to dobro rade što se vidi i po trenutnom stanju sinsa
...prošlog tjedna si u top10 branitelja mogao vidjeti dosta igrača sinsa, drugim riječima dosta ćesto se i pogađalo gdje idu napadi ali nema se dovoljno deffa da se odradi posao do kraja i aktivno je svega 10-20 igrača tako da tvoja tvrdnja da je sins deffao bezimene ne stoji
...ako ne znaš gdje se nalazi opcija pregleda napadača i branitelja tjedna i kako se iz toga dade nešto i prokljuviti pa pitaj nekoga, nije sramota pitati
...kažeš da si taj info dobio od bivših igrača sinsa, možda oni imaju neki svoj interes koji na taj način pokušavaju progurati ili su samo ljuti što tu i tamo netko iz sinsa pošalje fejk ili nedajbože pravi napad na njih
...moraš znati da oni nisu došli u the/žuja zbog tvoje oštroumnosti već zato što su vidjeli crvene mačeve u desnom uglu monitora, odnosno napade od the/žuja, žišku?
...teško je dobiti neki relevantan i točan info u velikom savezu gdje ljudi nemaju neku zajedničku povijest igranja; tako je bilo u sins savezu a po tvojim izjavama dade se naslutiti da je slična situacija i u the/žuja
...uostalom predstavljate cca 50% servera a neki tamo mali Đ savez Vam uzme D art koji je najvažniji za svaku megakoaliciju poput vaše![]()
...hedonizam jača organizam....
a ti se javljas, ne znas ni pravopis kako spada koristit ovdje na forumu a nesto bi o Travianu govorio ... lol. Najjaci na tipkovnici foruma a ni tamo nisi nest, kako je krenulo domo ce imati smislenije recenice od tebe. Al on bar ima objektivnu ispriku, ti si decec jednostavno (cenzura da ne poberem ban, nisi ga vrijedan).
Cestitke mojima na akcijikad se fejka kako spada onda se i prodje
(ok, ni tada uvijek ali vise nego kad se ne fejka kako spada ..itd itd.)
BORIS DEŽULOVIĆ: Kako se Steven Seagal upisao u HDZ