offom?
jel ima koji novi reportich
ako da daj pvt
offom?
jel ima koji novi reportich
ako da daj pvt
Dobra vila mi je ispunila dvije zelje. Treci put nisam mogao
kad imamo offa na bacanje, pa je to jedini nacin da ga se rijesimo
i, ne, nije nitko deffao offom![]()
...hvala, nadam se da će dio moje inteligencije prijeći i na tebe jer dijeliti je primati
...ponovit ču još jednom da sins nije deffao bezimene, možda je bio koji pojedinaćni slučaj ali malo je patetično što ti u tome tražiš uzrok neuspjeha saveza kakav je the/žuja
...the/žuja su primali dva vala izbjeglica iz sins saveza; 1.za vrijeme Vaših akcija i 2.nedavno, prilikom potpunog raspada sinsa
...malo sam zabrinut za tebe ako se ne sjećaš tog prvog vala jer nije bio tako davno i bio je veći
...iskreno, nadam se da se ne radi o pravoj senilnosti već o tjeranju vode na svoj mlin
P.S. zanimljivo je kako ti izjavu jednog igrača; "JA SAM POSLAO DEFF BEZIMENIMA" odmah prebacuješ u množinu; "priznaju da su slali deff za bezimene" ili su se baš svi igrači iz sinsa pojedinačno javili tebi na raport sa infom; da li su slali gdje, šta i kako? :cerek:
...hedonizam jača organizam....
kakve veze ima odakle je deff?
bio je tamo di je trebalo i bilo ga dovoljno...
to me više brine nego njegovo podrijetlo
osobno mislim da nije relevantan podatak
Uređeno od strane overdose (21.06.11 um 10:52 Uhr)
eh..
hr serveri su mali, više manje svi su sa svima igrali,
uvjek ima defa od svukud ako se malo potrudiš
Da, sad citam svoj post i shvatim da sam se krivo izrazio
Umjesto s jos nekih koo sam htio rec od jos nekih saveza
Ali salu na stranu
Tko zna, mozda su i nasi deffali
Nisam siguran jel se pravis blentav, ili stvarno ne kuzis da su obe strane priznale ovaj potez? I ne vidim tu nista toliko strasno, nije ni prvi put, a bogami ni zadnji da druge koo deffaju neki savez. Samo sam rekao sto sam saznao, i to je to.
Al ajmo redom...
Ne vidim povezanost između tog prvog vala prelaska ljudi iz SINSa kod nas s ovom pricom, kad su ovo rekli ljudi koji su presli sada. Drugo, da, vise igraca je reklo da je slalo deff, i rekli su razloge zasto su slali. Iz toga se moze vise iscitat nego iz tjedne statistikeNisi valjda ocekivao da ti svakog posebno tu citiram? Ili mozda jesi?
Trece, jesam li ja igdje rekao da je to jedini razlog zbog neuspjeha nase akcije? Da, sigurno mislim da je pripomoglo, al smatram da je tu bilo puno vise toga sta je trebalo drukcije.
Ja cu evo, samo za tvoju dusu, jos jednom ponovit,... ne sumnjam u kvalitetu kako deff generala bezimenih, tako i samih deffera. Samo sam rekao podatak do kojeg sam dosao, i koji mi je "pokazao stvari iz drugog kuta".
Svi ostali tvoji zakljucci su ravni iscitavanju iz tjedne statistike, i nemaju veze s mojim rijecima.
Ako na jos nesto naletis u tjednoj statistici, molim te da i nas obavijestis![]()
....obje strane priznale?
...evo baš gledam u sins ima 15ak igrača koji nisu žuti, ti isti su većinom u skype sobi gdje nitko nije čuo za hbudimira i njegove muke oko propale akcije the/žuja :cerek:
...iz tjedne statistike se dalo isčitati da je defa kod sinsa bilo ali ne dovoljno, naime gađali smo donekle gdje pip/rare idu đabe trud
EDIT: evo neki igrači sinsa su priznali slanje defa u bezimene tako da njegovo visočanstvo her budimir von moderator ima opravdanje ako akcija the/žuja ne uspije :cerek:
...dobro si pogodio, blentav sam; kako drugačije nazvati nekoga tko s tobom ulazi u raspravu?
P.S. do sada su ipak postojali neki kriteriji za moderatore, na žalost izgleda da više nije tako :(
...hedonizam jača organizam....
A dosadni ste...the i zuje su katale sinse,a poznato je da bezimenjaci zicaju svagdje i normalno je da su ovi ove deffali...ali to nije bilo kljucno u toj akciji...
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
Uređeno od strane TaraT (21.06.11 um 13:27 Uhr)