Stranica 980 od 986 PrvaPrva ... 480880930970978979980981982 ... ZadnjaZadnja
Prikaz rezultata 9,791 do 9,800 od 9855

Tema: Trenutno stanje na serveru ~ rasprave

  1. #9791
    Član foruma
    Registriran
    Jan 2009
    Postovi
    443

    Uobičajeno

    Citat Citat od mangup Vidi post
    nego jel mi mozes odgovoriti ako si ti tako moralna i vjerujes u cistu igru zasto si onda pushala ww holdera koji je multic(znaci varalica)? samo nemoj tu pricati kako nisi imala pojma jer svi znaju ko je ustvari vlasnik pobjednickog acc....

    mene samo zanima odgovor na to pitanje tebe,case nostre,velog jure i ostalih i micem se odavdje,vec sam i previse napisao...
    evo ja ću ti odgovoriti

    "cijenjeni" i "moralni" drlja skupa s tomom i krizom i štrumpfetom i još ponekim "vrlim" i "cijenjenim" igračima su nas tako dobro i podlo varali više od pola servera da slobodno mogu radit za bilo koju udbašku organizaciju na svijetu i da bih se dobro zamislio na slijedećim serverima igrajući s njima treba li im vjerovati jer svaki udbaš i žbir ima svoju cijenu i samo je pitanje trenutka kad će mu ju netko ponuditi
    CRNI JE KRIV :pivo:

  2. #9792
    Član foruma casa nostra's Avatar
    Registriran
    Aug 2008
    Postovi
    486

    Uobičajeno

    Citat Citat od mangup Vidi post
    evo moja isprika,ipak smo se lijepo dopisivali tijekom igre...

    nego jel mi mozes odgovoriti ako si ti tako moralna i vjerujes u cistu igru zasto si onda pushala ww holdera koji je multic(znaci varalica)? samo nemoj tu pricati kako nisi imala pojma jer svi znaju ko je ustvari vlasnik pobjednickog acc....

    mene samo zanima odgovor na to pitanje tebe,case nostre,velog jure i ostalih i micem se odavdje,vec sam i previse napisao...
    vidi farmice već sam ti rekao da se pokušaš skinuti sa droga na kojima jesi jer tebi casa nostra nema potrebe a ni želje odgovarat na ama baš ništa.... casa je za razliku od tebe igrao pošteno od početka do kraja zajedno sa svojim suigračima i bilo tko ovdje baš bilo ko može upirat prstom u nas ako smo ga kroz nešto oštetili ili mu nešto ukrali... eto ako ima takvih slobodno iznesite i šta i kako...
    S1- casa nostra

    imao sam farmicu cijeli server i onda mi je zbrisala,,, a samo sam joj radio ovo :ban: i ovo :gun:
    i nek mi neko kaze di je tu pravda hehe

  3. #9793
    Član foruma Veli Jura's Avatar
    Registriran
    Sep 2009
    Postovi
    270

    Uobičajeno

    Citat Citat od grozd Vidi post
    ja sumnjam da mi ne bi igrali uz vas da se niste priklonili bezimenima ali ok ...... meni je teško razgovarati o problemima u drugim savezima jer smo ih u LZN-u imali toliko da smo svaki drugi tjedan lomili koplja tko nas vodi i kuda nas vodi ...... a za crnog možda isto gledam previše kritično jer on zna neke pojedinosti koje meni nisu poznate ...... ali eto stekao sam dojam da Vam je jako stalo da uzmete server (što poštujem) ali mi je krivo što smo odbačeni kad ste shvatili da smo u problemima (a probleme nismo krili .... imali smo velike probleme unutar dva LZN saveza i još tog famoznog PINK-a koji je donio dodatni razdor unutar članstva LZN-a jer smo dobro znali zašto su neki pojedinci došli igrati ovaj server i tražili osvetu za jedan drugi server) ..... eto to je naš problem što ljudi pamte i čekaju priliku na drugim serverima da vrate milo za drago ..... :( sve u svemu tuga i jad od hr servera
    pa znali smo da ste u problemima ali vam je nuđeno da idete s nama što ste glatko odbili...mi smo došli ovaj put odigrati server a ne kao onaj prije...i kod nas je bilo ljudi koji su bili protiv bezimenih međutim kako je server tekao promijenili su mišljenje o njima...neću opet travijan uspoređivati sa haklom u kvartu ali povuci neke paralele...zašto je onda ovdje drugačije?

  4. #9794
    Član foruma casa nostra's Avatar
    Registriran
    Aug 2008
    Postovi
    486

    Uobičajeno

    Citat Citat od Hefest Vidi post
    Čitam ovo sve hmmm....
    Ovako kad je bratić moj rekao smeče ostaje smeče drago mi je šta je drlja potvrdio da je smeče.
    Dalje anita jedino šta naš ww ima veze sa vama je 6 slova koje piše pokraj imena,niti jedan drugi segment nije niti če biti vaš,ja se više ne opterečjujem ko je pobjedio jer znam...
    Dalje ćujem da nixon dolazi na feštu kod nas frende samo dođi pozivam i hbudimira ja sam rekao casi maloprije na mobitel šta će biti s toga samo dajte....
    darijo molim te nemoj se prijetit ljudima, bez obzira na sve ako netko i dolazi jer je bio pozvan od strane nekog od nas bit če ugoščen i neće mu se dogodit ništa tipa toga... ti nisi takav lik i nemoj izbacivat izjave takvog sadržaja... onaj tko dodje dosao je jer je pozvan i ponašat če se prema njemu kao gostu... nitko ne tjera nikog da si ljubav izjavljuju fešta če bit u granicama pristojnog ponašanja... ni meni neki likovi nisu poželjni pogotovo oni koju su nas kojekako vređali ali oni vjerojatno i ne dolaze prema tome smirit cemo strasti zapiti ovo druženje koje je mnogima zadnje ... meni sigurno!
    S1- casa nostra

    imao sam farmicu cijeli server i onda mi je zbrisala,,, a samo sam joj radio ovo :ban: i ovo :gun:
    i nek mi neko kaze di je tu pravda hehe

  5. #9795
    Član foruma TiM_duh_13's Avatar
    Registriran
    Aug 2009
    Postovi
    88

    Uobičajeno

    poćeo sam igrati ovaj server

    ali...

    oćito da sam se povukao na vrijeme

    inaće bih bio u "pobjednicima"

    i morao bi se sramiti i nikad više ne igrati travian

    pravim pobjednicima

    onima koji su trošili svoje vrijeme i novce na izgradnju WW-a do 100 lvl-a

    ČESTITAM

    ali svatite da i u "pobjedničkim" savezima ima igrača koji se toga srame i koji nisu ništa krivi

    pokušao sam proćitati sve što se pisalo od završetka servera

    ali...

    previše je toga

    isprike u stilu da se to uradilo da se server prije završe ne drže vodu i to je samo jadni pokušaj umirivanja savjesti

    htjeli ste server završiti ranije???

    pošaljite rese i deff a ne na ovaj način UKRASTI pobjedu

    ovo je krađa i to po krivičnom zakonu

    razmislite i sami koliko ste vi "pobjednici" svojih € uložili za pobjedu???

    isto toliko ste € ukrali PRAVIM pobjednicima

    samo onima koji su se trudili u gradnji moje standardno

    POZZ I MIRNA GRADNJA

  6. #9796
    Član foruma casa nostra's Avatar
    Registriran
    Aug 2008
    Postovi
    486

    Uobičajeno

    Citat Citat od Sitting Bull Vidi post
    stvarno ne znam na čemu im imaš čestitat,
    navedi jednu akciju za godinu dana u jednoj ratnoj igrici,

    chozeni jednako jedno veliko ništa
    eto čestitam im na načinu na koji su dočekali kraj... kad usporedim njihovo ponašanje i postupke sa ovim drugima eto oni su ipali gospoda... nije sve u veličini off-a, eto naše statistike su bile cijeli server u vrhu i po off i deff bodovima pa svi pricaju da smo ništa ... očito samo neki su elita pa sta god da radili !

    Citat Citat od overdose Vidi post
    jel može kakava rubrika neispucanih offova
    mislim da bi bilo lijepo vidjeti svi skupa koliko smo dobrih reporta propustili
    od tih priča o moralu više dobivam trčkalicu

    molim da se uvaže moj prijedlog

    lp!
    neznam koja je svrha toga da se pokažu... ako se mene pita nebih pokazao ni jedan od 30tak koji su bezimeni imali...
    da je bilo poštenja vidjeli bi ih sve
    S1- casa nostra

    imao sam farmicu cijeli server i onda mi je zbrisala,,, a samo sam joj radio ovo :ban: i ovo :gun:
    i nek mi neko kaze di je tu pravda hehe

  7. #9797
    Član foruma baba's Avatar
    Registriran
    Apr 2008
    Postovi
    214

    Uobičajeno

    Prljavi igraju prljavo samo to mogu reci ,kako vama nikome jos nije doslo u glavu da je ova igra napravljena da svi igraju a ne samo pojedinci koja imaju ovlastenja za sve svi ste imali spijune u svakom savezu,cak su i neki holderi odavali koliko u kojem ww ima defa,
    ali vi ne shvacate da ste prevarili male igrace
    vi koji se dicite sa velikima,,,,
    sta ce vam ostati kad mali igraci napuste ovu igru mislite da cete moci sami bas bi to volio vidijeti ,prevarili ste cijeli server sve igrace toliki trud ulozen u off deff nebitno 1 god. zivota je bacena na glupi travijan radi cega zato sto prljavo je najbolje,on je meni uzeo igracku a ja cu njima 1 god zivota ,sta vi ne shvacate da su ljudi ulozili novac u ovu igru pravi novac ne virtualni ,i onda smislajte opravdanja zasto je to napravljeno .....
    nakon ovog mutavog servera sto se dopustalo sve sto se dopustalo nista vise nece biti isto jer ljudi gube povijerenje u sve i onda se pitate zasto hr serveri ne valjaju ..radi vas velikih sto se jos uvijk dicite kakve ste imali ofove ....
    vas je nekolicina , nas je vise malih igraca koji smo neumorno stancali deff slali pusheve vama ali ni to vam nije dovoljno... i na kraju dobijemo sta ?
    jadno jadno....
    da se malo zapitate svi sta smo mogli promijeniti kako uciniti server boljima nista vi jos dalje tupite neke stvari koje nemaju veze sa vezom...
    Ako ne znas udarati, ne pokazuj zube.pala:
    Cestar!!!!!!!:blackeye: prvi drugi treci cetvrti i ko zna koji server vise

  8. #9798
    Član foruma overdose's Avatar
    Registriran
    Aug 2009
    Postovi
    748

    Uobičajeno

    @casa
    nema neke svrhe
    zapravo, ja sam igrač koji voli vidjet dobar off, dobru akciju i dobar rep.
    šta god ti mislio o meni

    eto to ti je to
    a i brate stvarno sam više u fazi premotavanja ko je koga i kako
    za mene i ekipu s kojom sam igrao stvar je jasna,
    server bez pobjednika

    toliko o tome
    Dobra vila mi je ispunila dvije zelje. Treci put nisam mogao

  9. #9799
    Član foruma casa nostra's Avatar
    Registriran
    Aug 2008
    Postovi
    486

    Uobičajeno

    Citat Citat od overdose Vidi post
    @casa
    nema neke svrhe
    zapravo, ja sam igrač koji voli vidjet dobar off, dobru akciju i dobar rep.
    šta god ti mislio o meni

    eto to ti je to
    a i brate stvarno sam više u fazi premotavanja ko je koga i kako
    za mene i ekipu s kojom sam igrao stvar je jasna,
    server bez pobjednika

    toliko o tome
    pa zasto misliš da išta mislim o tebi (pogotovo nešto loše hehe)?

    šta se offa tiče volim ih gledat i ja kao i reporte i sve ostalo vezano za to... eto neko je ubio draž toga i na žalost na ovom serveru se neče vidjet ništa od toga...

    stvar je jasna i nama, jer server je izbacio umjesto pobjednika velikog gubitnika, pe nek se traži tu tko god želi...
    S1- casa nostra

    imao sam farmicu cijeli server i onda mi je zbrisala,,, a samo sam joj radio ovo :ban: i ovo :gun:
    i nek mi neko kaze di je tu pravda hehe

  10. #9800
    Član foruma Toso's Avatar
    Registriran
    Apr 2010
    Postovi
    1,511

    Uobičajeno

    cinjenica je da je jedan cijeli kvadrant sa 2 male BO podbacio uzasno sa kolicinom i velicinom offova.

    ja sam za nase mislio daj prelose, ali ostlai, uzas.
    jedino chosen ima par lijepih, cestitke. mada se to i ocekivalo, cak i vise.
    ''Večernja šetnja je najbolje vrijeme za razmišljanje o složenoj funkciji i ulančanom deriviranju''

    Kifla, ~WWW~, SISA i TBC

Slične teme

  1. Odgovori: 593
    Zadnji post: 01.04.12, 10:55
  2. Trenutno stanje na serveru 3 ~ rasprave
    By CM Marko in forum hr3
    Odgovori: 3162
    Zadnji post: 12.07.11, 23:29
  3. Trenutno stanje na serveru ~ rasprave
    By CM Marko in forum hr2
    Odgovori: 226
    Zadnji post: 24.04.11, 21:57
  4. Trenutno stanje na serveru 4 ~ rasprave
    By CM Marko in forum hr4
    Odgovori: 2098
    Zadnji post: 04.12.10, 08:46
  5. Trenutno stanje na serveru ~ rasprave
    By CM Marko in forum hr1
    Odgovori: 532
    Zadnji post: 08.09.10, 10:14

Pravila postanja

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •