Covece jedan dan ne pogledam u riznicu i stanje se totalno promenilo, lepo mozda konacno ozivi server :plesem na kisi:
Ma imam ja prijatelja u LSD koji mi je kopirao poruku kruznu koja je ishla da se skupi deff kod hlapica prije nego shto sam ga napao
A shta rec napad je trajao 10H zato i kazem to im je bio sav deff njihov.
Znao sam ja da ce me tako neshto docekat al iskreno nisam se nadao bash onolikoj kolicini deff je za 10 svaka cast
Sad ce mo ponovo ostalo je josh jedno off selo netaknuto i u ovom se polako popravlja
Znaci drugi put ce morat imat malo vishe deff-a od onog shto je imao
evo evo..lagano se raspada nam dragi savez royals.. :dance: :dance: oni bi samo mirno igrali..ali evo ..još malo i izbrisani i oni..:to victory:
pokušavao sam prešutiti, al više neide
ti si zadnji koji ikome išta možeš reć, pokrij se ušima i ostani tako....dok su wolfovi na početku dominantni bili, bio si tamo i na sva zvona se hvalio, podhebavao, a na acc te nije bilo 10 min dnevno, raspali se wolfovi, eto tebe odjednom u LSD na drugom acc i opet po istom samo se sad qurčiš s LSD-om...zanima me samo kome ćeš ić na acc kad se LSD raspadne...znaš kako se kaže: "lako je tuđim qurcem gloginje mlatit"
ko si ti da se ikome izruguješ, pa do prošlog servera nisi znao 2 vala u sekundi poslat
eto, tolko od mene, kad me se već za jezik povlači
uživajte u serveru
PS vidim da se situacija rasplamsava oko artova, drago mi je to vidit :cowboy:
Uređeno od strane wolf1989 (30.11.10 um 11:52 Uhr)
Alpha Centauri - hrx