stari s2 Elementalist, novi s2 Mizantrop
stari s4 Ariac, novi s4 Grintavac, najnoviji s4 Eliot
Moram se pohvaliti danas je jedan beznačajan savezcic štoviše par igraca skinulo 6 PC senatora.....
Nije lijepo od mene da sam tako domovinski nesolidarna al gust je gust
Najbolje je kaj je naivac krenuo na današni dan u osvajanje ( btw .. naselje koje je pokušao osvojiti znakovitog je imena našeg generala)....očito ne zna koji je datum![]()
......hm ja bih na njegovom mjestu bila u velikoj dvojbi....brisati ili ne brisati acc
![]()
![]()
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
de dadek odi kupuj umjetnine
da malo pratiš moj acc vidio bi da sam ja prestao sa aktivnom igrom nakon onog pada...kao i kupovinom golda i inih stvari
nema kod nas cenzure,sve se vidi na skype chatu i u MM porukama...zaboravljaš da dobijamo i Vaše MM poruke gdje je išlo par puta samo par reporta,a ne cijela akcija na Vas,ali nema veze znam da nemrete baš sve pokazati ekipi raspali bi se preranoovak je zanimljivije i Vama i nama
mada brinem se za Vas,preveć vas se počelo gasiti i to bitni acc u sivoj zoni prvenstveno.....
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
@ ariac
ahahahabaš sam se slatko nasmijao
Poznavajući duala našeg Voljenog siguran sam da ono skucano nije niti cijelo prvo slovo riječi off. Sa 12k pješaka on nije zadovoljan valjda niti već u drugom tjednu igre, vjeruj mi.
LP
damire sad sam dobio uznemirujuću poruku iz gerile,obavjestili me da mi imamo 28 offova :dance:
nisam znao da imamo toliko offera,a kamoli offera![]()
Uređeno od strane zvrkica (05.08.11 um 16:15 Uhr)
In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away