istina..samo kaj on to nezna![]()
istina..samo kaj on to nezna![]()
"huz madr blek vul spining?" :pije kavu:
...batina je izašla iz raja, a ja sam ispala vragu iz torbe...
moji postovi bolje lože ekipu na forumu nego sto drvo loži peć na drva :cerek:
Dado opet nisi kod mene, svog mentora, pitao kak se sta prica i posta i kak to na kraju ispadne. Mozda si ti dobro mislio, al ti je zmajica dobro napisala sta si ti mislio, a lose si napisao to sta si mislio pa je ispalo bezveze.
Tak da si opet zaboravio kad se cure pocnu svadat da pobjegnes, bolje je.
Ja tolko dug jezik nemam ko one da mi se da raspravljat.![]()
prd.
Grin pa ti ko filozof.
kakve samo umjetnike imamo u savezu a sad jos i filozofa, pa kak nam nebi islo dobro sa takvim medicinskim , filozofskim i inim dostignucima
let the force be with you
da, javila se prava..jer moji su savezi 4 puta osvajalia ti si malo procitaj sto si prvo napisao..
ti samo znas komunicirat izrazima kokodak i kme..ili si zaostao ili si tolko glup da neznas napisat tri suvisle recenice bez tih zivotnjisko-djecjih nacina komunikacije.. vokabular ti je na razini 5togodisnjaka..moj sin od 6 godina koristi vise rijeci i puno tezih rijeci nego sto si ti ovdje iskoristio od pocetka servera.. :lol2:
zapravo svaki post ti je slican ko pjesme od magazina..iste rijeci samo malo poredak promjenis hahahahahahaha
Uređeno od strane Žena Zmaj (09.08.11 um 15:29 Uhr)
e moja zmajice...kao što ti je rekao moj drug vader ......
sad bih ja tebi trebao reč da osvajali su tvoji savezi,a ti nisi jer ne znaš se ni obuči sama? LooooL....
nego gerilci kaj izviđate moj GG pa samo lijepo pitajte i ja vam kažem kaj je unutra....
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
hehehe to si ti..uvijek se pozivas na tudja misljenja, jer svoje nemas..prejadan si dado samo se nadam da si jos teenager jer ak si odrasli lik onda si posteno u kurcu hehehe
a kaj se tice vadera..ziher ga boli šupak od tvojeg uvlacenja u njega..samo su ti noge vani![]()
Uređeno od strane Žena Zmaj (09.08.11 um 15:52 Uhr)
lijepo te mama odgojila nema kaj pravi primjer
mislim da bi si ti i domo mogli rukicu dat i jedam skup s drugim malo po malo
nemam se ja potrebe nikome uvlačiti....
gotova rasprava s tobom,ipak je grin u pravu nemreš se s babom prepucavat
aaaaaaaaaaaaaaaa pa znam ja kaj tebe muči,još jedan primjer PC kompleksa hahahahhhahha
pusa mačko![]()
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
hehhehe sto si poslusal grina ti je najpametnije do sad heeheheh
znam da me mama lijepo odgojila netrebas mi to ti reci ..al hvala na komplimentu
a sto se tice PC kompleksa..u postovima koje smo pisali iskljucivo sam pisala o tebi i tvojoj malenkosti i pritom ne mislim malenkost ko komplimenta ne o pc..ni jednom nismo to spomenuli sve do sad..dok ti nisi vise znao kaj bi napisao pa si izvuko jednu od svojih poznatih floskula hehehe
šapa peso :tough:
stara moja ti si pukla..odi malo van na zrak bu ti lepše...a ne ovdje trošiti vrijeme....
nego sad javlja podrška da nebuju sjeli napadi :(