Lijep fajt,neznam sta bi dado tu na forumu da se nama takvo nesto dogodilo.
ps navedeni igrac ima 15k of bodova,znaci cijeli server klika of bez napadanja i onda ovako skonca hahaha.sta vam se sve u taj pc uvuklo
Uređeno od strane Prime (27.08.11 um 18:55 Uhr)
nevidim ja po cemu je to on slabiji igrac,imao je jako lijepi of.Samo vi lupajte
ps-dado nikad ne dijelim igrace po jacini ako je u savezu protiv kojeg ratujem svejedno je ima li 5 sela i 25,mozda i ti jednom naucis
Uređeno od strane Prime (27.08.11 um 19:06 Uhr)
vauuuuu počeo sam dobivat i učiteljske savjete od frenda prima
prime ja bih tebi mogao dat također nekoliko savjeta,ali zadržat ču ih za sebe
uglavnom kako sam rekao misija izvršena,spominje me se skoro u savkom postu hihihihi
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
Kad si jedini ili skoro jedini od pc-a tu,ostali se valjda srame sto je to pc postao
PC postao? PC je još uvijek skupina odličnih ljudi spremnih za fešte i zafrkanciju na skypu po cijele dane,to kaj su se neki pojedinci nadurili ide njima na sramotu pogotovo nakon svega kaj je savez te Voljeni napravio za njih...a niš lošije nam nejde u igri...ok nismo tako premoćni kao prošli s4,ali i ovaj server smo još uvijek glavni favoriti za uzimanje istog....
a jedini sam tu zato kaj se jedino meni da tu klafrat s vama![]()
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
Kaže Dado "premoćni kao prošli s4" hah pa meni se iskreno nije činilo da ste baš tako lako s nama Đ-ijevcima izlazili na kraj, bilo je tu dobrih fajteva, upravo kao što sada sličnog suparnika imamo u Guerilli...možda mrvicu jačeg od Đ jer ih ima mnogo više.