a ne ne mene i moga kuma ništa ne može posvađati :daje cvijet:
a priznam takve ekipe ko što je ekipa na s1 bila ne može se nigdje naći, pogledaj imaš video uratke :party:
ak daš reporte pošaljem ti i zabranjene slikice:dance:
a ne ne mene i moga kuma ništa ne može posvađati :daje cvijet:
a priznam takve ekipe ko što je ekipa na s1 bila ne može se nigdje naći, pogledaj imaš video uratke :party:
ak daš reporte pošaljem ti i zabranjene slikice:dance:
Bolje umoćiti DVA PUTA nego NITI JEDNOM :cerek:
s4- goli kuhar, šlapice, MAC......s3-dikobraz,soft......s1-goli kuhar,SC.....s1-nervozna glista,SC
nl-goli kuhar,MiD
stari moj pogledao malo...ok zabava,ali nisu ni do koljena završnoj prošlogodišnjoj fešti pacijenataonaj zmaj uništi svaku sliku
baš rekoh tamo ako ne znaju igrat bar se znaju veseliti "moralnoj" pobjedi :cerek::cerek:
nego planova uzeto ko u prići,ni tu ne bu bilo sad napeto.....
ajde plavac i prox klikajte da završi ovo mučenje što prije da pokažemo kileru kak to pacijenti rade kod bunčića![]()
Uređeno od strane dadozg (11.10.11 um 08:42 Uhr) Razlog: spava mi se
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
ajde plavac i prox klikajte da završi ovo mučenje što prije da pokažemo kileru kak to pacijenti rade kod bunčića[/QUOTE]
kume reci mi jel to bal pod maskama ili ima i toplesa:luvz:
a čul sam da imate i svoje majice da se ne izgubite , ipak pacijent teško prepoznaje paciijenta
e i daj mi reci jel ima kod vas žena ili je to p....bal:girlw:
s4- goli kuhar, šlapice, MAC......s3-dikobraz,soft......s1-goli kuhar,SC.....s1-nervozna glista,SC
nl-goli kuhar,MiD
prošle godine bila najjača fešta,još nas prepričavaju po Dugom Selu,ove godine bumo si svi nabavili luđačke majicesamo ako se mene pita fešta ne bu kod bunčića,em dere na cijenama(pogotovo soba) em je klopa užas....i kaj je najgore ove godine nisu dali Voljenom da drži govor ;(
a jel ima žena,to bi trebao pogledat na fejs grupi PC![]()
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
vidim opet ste imali bal pod maskama a svi imali maske od nekih tam curica
:p
sram te bilo
![]()
prd.
jel konačno izgrađen taj ww
ili ako nije zašto nije
nl-goli kuhar,MiD
ni mi vrag dal mira i ode ja pogledat tu pc fejs grupu i u prvom planu medju slikama dadek i njegov brat...opce nekak nisam ostala iznenadjena ehehehehhe:pivo:
"huz madr blek vul spining?" :pije kavu:
...batina je izašla iz raja, a ja sam ispala vragu iz torbe...
moji postovi bolje lože ekipu na forumu nego sto drvo loži peć na drva :cerek:
a kaj češ pravi pacijenti:cerek: