brain ,a gdje češ ti zabiti svoj off ili par njih,pošto vjerujem da je sad već pozamašan...čisto sumnjam da češ dočekati kraj servera sa offovima u garažama...baš me zanima na koju češ se stranu prikloniti i čiji ww rušiti..
brain ,a gdje češ ti zabiti svoj off ili par njih,pošto vjerujem da je sad već pozamašan...čisto sumnjam da češ dočekati kraj servera sa offovima u garažama...baš me zanima na koju češ se stranu prikloniti i čiji ww rušiti..
s1 Ševa
Brain pokušavaš zapaliti vatru,ali neče ičimislim čak da se jedno naše WW selo zove SILENCE...
martina daj kakva rušenja,pusti nek klikaju da završi ovo mučenje i očaj od servera....
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
Dragi i cjenjeni frende, teško da bilo kakve statistike ovdje više pomažu s obzirom kaj se sve izdogađalo, od užasno lošeg održavanja servera koji je svako malo bio u banani, hackanja i kojekakvih podvala. Teško je uopće govoriti o tome, treba probati pa vidjeti.
Btw Dadiću o kakvoj ti brukici pričaš? Brukica je pokazana, nije li? Nemoj plizzz komentirati o nećemu gdje te više nema zbog brukice, ili se varam, možda te i ima pa iz neke strašne, crne rupe izvučeš zmaja sa 7 glava :lol2:
Kay S. :girlw:
e moja zujalice zazujala si ti poštenojel to možda manjak farmi u GG ili? ako čemo oko podvala i brukica bilo ih je na obje strane..nemoj samo ko noj držati glavu u zemlji...
a da ste brukica :brukica: stesavezništvo od 25 saveza
![]()
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
Dadooooo-ne brojati.Okani se više matematike.Svaki server na istom mestu u isto vrijeme na forumu Dado broji...Ako baš moraš..onda polako..jedan po jedan... nemoj se naprezat previše.
Silence se zove? aaaaa-lijepo.Opet kažem baš mi je drago da je PC zajedno sa Silence savezom odlučio gradit WW.
A oni mali savezi koju su vam pomagali dosad(oni su nebitni za PC normalno)...Libertas,Lost,Syn,Troy.?, itd. -oni će svoj WW dobiti na drugom serveru.![]()
E Dadiću, Dadiću, neznam tko tu zuji ko muha bez glave. Moje farme u GG su đast fajn, imam ih hvala nebesima 15 i sve su lijepo i dobro razvijene, čak mi i off kojeg ti nemaš sasvim solidno hrane i prehranjuju
Bar za sad...sutra je novi dan. Kaj se tiče 25 saveza pa kaj je to, u naših 25 saveza još uvijek ima manje igrača nego kod vas
E sad bilo 25 saveza ili neznam koliko ih igra na vašoj strani, brojka popa sve govori sama za sebe, zato Dadiću daj tog zmaja na sunce.
I kakvi nojevi tako ti svega, nemoj da moram ko Milinović zapjevati onu staru: "...a na čemu si ti?" :plesem na kisi:
Kay S. :girlw:
zujo zujalice...
Najuspješniji napadači
Igrač Populacija Naselja Bodovi
1. PC Dado&Mangup 21268 28 514195
Ja sam odavno svoj zadatak dobiven od Voljenog izvršio i sad gljivarim do kraja sa ovih svojih par sela i par iljada koplja...
i dalje decidirano tvrdim ako ovaj server ne pobjedite zločesti pisi nemojte nikad više igrati nikakve igrice jer se samo brukate....
@Raven
sve se zna kod nas ko su saveznici....džaba bacate pilu naopako i tu pokušavate neke svađe izazvat...
Jao ovaj dado ne vidi dalje od svog nosa, oni su samo pc koalicija, a druge vodonoše ništa ne rade za njih, jadničci, sami se moraju snalaziti, baš mi ih je žao. A ova koalicija od tzv. vaših 25 saveza, uh čoravi ste dragi moji, malo pootvarajte te sve silne saveze pa izračunajte koliko je igrača po svim tim savezima, izračunajte i svoje pa fino zalijepi to na zid, pa da vidiš koga ima više dragi dado i mangupić