da dado..fakat je lose kad ti 30k maceva, 12k konja i 2200 kata rusi vs sa 19 na 16 u WWu..to je lose..za vas WW ehhehe.. a ja mislila da moj offic nemre nis napravit hahaha..jos cu ja kucat ww na 0 sa ovih par sto kata kak je krenulo heheheheheeh
da dado..fakat je lose kad ti 30k maceva, 12k konja i 2200 kata rusi vs sa 19 na 16 u WWu..to je lose..za vas WW ehhehe.. a ja mislila da moj offic nemre nis napravit hahaha..jos cu ja kucat ww na 0 sa ovih par sto kata kak je krenulo heheheheheeh
"huz madr blek vul spining?" :pije kavu:
...batina je izašla iz raja, a ja sam ispala vragu iz torbe...
moji postovi bolje lože ekipu na forumu nego sto drvo loži peć na drva :cerek:
je,meni je još bolji onaj koji je rušio drvosječu :cerek::cerek: ili oni njubići kaj su stavljali x2 mete![]()
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
to od uzbudjenja...dogadjalo se da 10x jaci offovi ruse zeljezo heheeh tak da ovo i nije neka tragedija![]()
"huz madr blek vul spining?" :pije kavu:
...batina je izašla iz raja, a ja sam ispala vragu iz torbe...
moji postovi bolje lože ekipu na forumu nego sto drvo loži peć na drva :cerek:
pa teže je srušiti željezo nego drvopa s toga i treba 10x jači off...ajde ajde
![]()
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
Ne kužim Dado kaj nikad nijedna akcija od ikoga tebi nije dobra? Mislim da sad neko izvuče off od pol milje i da ruši nekaj da bi ga ti opet popljuval, i onda u raznoraznim postovima prozivaš ljude da kakvi su i da njihova djela i postovi govore sve o njima.
Mislim da tvoji postovi onda puno govore o tebi jer po meni čestito je protivniku ponekad i čestitat i s tim ispadaš ljudina, a ne pljuvat po svima i svakome.
pa kad bu dobra akcija čestital bumdo sad protivnici nisu pokazali ni jednu dobru akciju na serveru
to je moje osobno mišljenje i s njime se ne mora apsolutno nitko slagati
npr.čestitat ču tebi kada ti izvadiš offčinu i opališ plavca![]()
Ja tebe Dado uopće ne razumijem, offovi jesu zabijeni, ali barem imamo dovoljno hrabrosti da sa offovima idemo u akciju za razliku od pc-a koji uopće ne ide u akcije. Kad su zadnji put išta razvalili. Barem pokušajte ako se toliko uzvisujete, pogubljeni jesu offovima, ali boga mi palo je i deffa, a vračen je i veliki art posebnih izviđača, mislim da bi jednom trebao priznati i samome sebi da je nekolicina akcija od strane kako ti kažeš copy/paste koalcije bilo više nego uspješno. A ovo šta kažeš copy/paste, ne znam ja to šta smo toliko kopirali kad kasnite sa čudom za istom tom copy/paste koalicijom, a i malo pobroji po savezništvima vašim i njihovim, pa vidi broj igrača, grdo bi se iznenadil kad bi vidio da kod vas ima više igrača. Nažalost očito ne znaš tko kamo kuda radi i kako, pa ne znaš uopće koja koalicija je koja, i koji savezi rade koji ww
Kolko ja vidim u ovoj akciji se rusilo vs u pc ww,i to solidno skinuto,vi ste s slicnim ofovima na ww od plavca poljubili zid,nista niste skinuli.ako se sad nađe neki pametan pc-ovac i kaze kako je 1-1,ja odustajem od foruma.nema smisla
malo ste jadni vec kako zicate braina da opali nas.covjek ce opalit koga on bude htio i gotovo i nitko mu nista nemoze zamjerit