Opet ti buljiš ,stalno si tu, idi prošetaj neće nitko tvoj ww-ić dirat više.PC stalno vrti pjesmu zadnjih par dana od Jinxa By by baby by pa kaže: srušilo se sve ....kao da je zemljotres...pala:
Opet ti buljiš ,stalno si tu, idi prošetaj neće nitko tvoj ww-ić dirat više.PC stalno vrti pjesmu zadnjih par dana od Jinxa By by baby by pa kaže: srušilo se sve ....kao da je zemljotres...pala:
lost
CRO Army
SYN
ZNG
HARD R.M
Troy
SILENCE
-PC-
.PC
?
libertas
pc.
d.o.m
otpisani
devil
ua
tattoo
jos ih 5 fali a ti pogledaj dobro koji si saveze stavio jer neki ni ne postoje a neki sadrze 2 igrača a dobro pogledaj moj spisak pa ona pricaj ko se skim udruzi jer po broju saveza smo ravnopravni
Uređeno od strane Horall (05.11.11 um 11:31 Uhr)
čitaj i plači:
Najuspješniji branitelji
Igrač Populacija Naselja Bodovi
1. PC proxima 15132 21 14677306
Najbolji Heroji
Igrač Razina Iskustvo
1. PC falangis 222 1243890
2. PC ZICKE 205 1062680
3. PC luresi 204 1049576
4. samson 188 897537
Najveći savezi
Savez Igrač Ř Bodovi
1. PC. 54 11440 617746
Najbolji savezi (Off)
Savez Igrač Ř Bodovi
1. PC. 54 117190 6328243
Najbolji savezi (Def)
Savez Igrač Ř Bodovi
1. -=PC=- 2 7356198 14712395
a pošto je onaj čije ime ne spominjemo jer nije zaslužio napravio ovo kaj je napravio isključivo zahvaljujući PCu(pushevima,deffanju i slobodnom razvoju) PCu se može pripisat i status prvog offera servera...
Tako čkomi dok ti i tvoje farme napravite ovakve rezultate ...vama je vrhunac traviana ujedinjenje sva četri kvadranta te kopiranje .....
ja UVIJEK biram ovakav poraz sa prehebenom ekipom kojoj skidam kapu do poda
PC:lovju:
@rev
SILENCE
-PC-
.PC
?
libertas
pc.
ovi savezi su sudjelovali na kraju,ostali savezi su svi uzeti samo da se napravi neka crta s vama jer ste uzimali sve kaj ste mogli i svoje UN ...da ste mogli uzeli bi i ekipu sa hr5 :cerek: ...na kraju su offovi samo od PCa izašli.......mene osobno je jako SILENCE razočarao sa ni jednim ww offom,ali još stignu ko zna kaj mogu skrivat![]()
Uređeno od strane dadozg (05.11.11 um 11:21 Uhr)
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
ne volim pisat ovdje, rađe čitam i smijem se.
ali ti si zbilja največi šljam ovog foruma. od 20 saveza koje ti ne priznaš stiže ti i deff i hrana, neki od tih igrača koji ništa ne valjaju su rušili GG od tvojih protivnika.
volio bi da ovo svi čitaju, jer mislim da poslije ovakvih izjava ''igračina'' kao što si ti nitko PCu više neče pomagati.
Uređeno od strane Horall (05.11.11 um 22:19 Uhr)
kva kva
lijepo te mama odgojila
ko je rekao da ja ne priznam nikog? pa ja sam sudjelovao u savezništvu sa SYN...samo je jedna činjenica,na kraju su ww offovi samo iz PCa izašli....
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
Toliko pljuvanja da je ovo strava .
Igram na +/+ i ne sviđaju mi se svi s kojima igram .
Na -/- ima igrača koje uvažava i poštujem te bi s njima s guštom odigrao server ali ovdje neke stvari stvarno nemaju smisla.
Dado malo manje pljuvanja i sve će biti dobro ....
Realno ovdje ratuje 4 saveza kontra 4 saveza , a sve ostalo su nebitni savezi koji ne pomažu nikome .
Dobro ih je imati na popisu da ih se farma u miru![]()