Citat od J.O.B. E al nije mi bas jasno, sto s tim crnim poljem u centru osim sto ima oaze od 50%? Jel ima kakvih drugih prednosti tamo i dal napadaju natari tamo vec sada? :S napadaju sve u šesnajst
Hajduk živi vječno,Bog i niko više!
Jel imas kakav report napada? Bas me zanima, ipak mi je sve ovo frisko :pije kavu:
Citat od Zvjer Može cijenjeni nick na pp? PC Dado&Mangup... Moram priznati veliku vecinu vremena je manga na acc....
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
Citat od dadozg Igram ja igram bez brige..evo ide drugo selo kroz dan dva..puno je olaksan pocetak,oaze daju brdo resa.. Ja dignem od oaza 200k na tjedan sa 50 lega ROTFL
Citat od J.O.B. Jel imas kakav report napada? Bas me zanima, ipak mi je sve ovo frisko :pije kavu: ja mislim da on tebe zeza
Citat od cossorre ja mislim da on tebe zeza ne zezam, zato što znam. Igrao sam com10 beta i napravio selo u tom krugu i oni te počnu katat -.-' :S
Lalal.Meni prijete mathura pls pomozi čujem da imaš dobrog heroja
Citat od Josip Broz ne zezam, zato što znam. Igrao sam com10 beta i napravio selo u tom krugu i oni te počnu katat -.-' :S aha, ja sam stvarno mislio da se zezaš. ma moram ja potražit info o tim stvarima
Citat od cossorre aha, ja sam stvarno mislio da se zezaš. ma moram ja potražit info o tim stvarima ne zeza te, kataju za ozbac
ponos http://vimeo.com/9214574 ponos
Citat od Anđeo s greškom ne zeza te, kataju za ozbac Natari postali mafijaši. :zeko:
Forum Rules