na ovo ostalo se i mogu naviknuti,samo neka vrate staru kartu i heroja u obliku zvjezdice,nek maknu ovu bradatu spodobu :sjekiraš:
nije valjda da ce svi naredni serveri biti t4?
jeremy&xena
guerilla do brazila :cowboy:
Uvijek imaš stranih servera kojima ce još trebati dosta vremena da prijeđu na t4 , mislim da zadnji put kada sam gledao našao verziju 2.3 ili 2.6Jezik u travianu nije problem off govori sve tako da se ocekuje velika seoba
:pivo:
istina što se ovoga tiče.
i sve stoji da igre moraju neke novosti uvodit da bi se držala u top formi i proširivalo polje igrača,ali što je travian napravio sa T4 nije uvođenje novina nego skoro stavljanje cijele nove igre.
nova verzija ima dobrih stvari ne kažem to,ali ipak većina nas koji su ga igrali od prvoga s1 zna da to više nije travian.pa uostalom najzanimljiviji dio(barem meni) je bio ulovit na početku igre off na spavanju oko 3-4 sata iza ponoći,a sad je to prošlost sa izmicanjem vojske :(
sve u svemu po meni ovo nije dobar smjer u kojem travian ide
The world is a disease that cannot be cured
The truth is a voice that cannot be heard
Zdravko&Slavko-SC - hrs1
Saint - hr3
Je nezgodno je to sa micanjem vojske nije fora jednostavno, znaci sada moraš napraviti crop kill, što se toga tice definitvno su fulali, znaci sada možeš imati vojsku do kraja servera a da je nisi ni pipnio jer se sama pazi, a ti budi budan i pazi svoju.... i još neka ti se desi da ti se vrati 1 sec prije napada odu neprospavane noci u vodu :(
upravo o tome govorim.šteta što se travian team povlači po nekim trendovima a ne drže svoje.
od jedne jednostavne igre(koja je bila tako savršena baš zbog toga što je bila jednostavna) su napravili ovaj novi diznilend
da doći će nova populacija igrača međutim odbijanje starih igrača su postigli ovime i time došli opet na isto.
sve u svemu za stari dobri travian sam,ali štogod mi rekli ili predložili tvorci igre idu za ovim T4 tako da ili se prilagodit ili odustat(za mene ovo zadnje).
The world is a disease that cannot be cured
The truth is a voice that cannot be heard
Zdravko&Slavko-SC - hrs1
Saint - hr3
Ma dajte više te priče o T4.. ne sviđa se nikome al ipak igramo, jer smo ovisnici.. i točka. Naviknit se i gotovo. Šta sad![]()
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC