man emoji me zahebavat da nezns ko je napravio 56k cesarisa na ovom s2(zavrsio je server)
lol evo ti report http://travian-reports.net/hr/report/189009e3057 apollo
a ti pricas da hoces report sa 55k cesarisa evo sa 56k cesarisa![]()
TV
cezar
heudon
man emoji me zahebavat da nezns ko je napravio 56k cesarisa na ovom s2(zavrsio je server)
lol evo ti report http://travian-reports.net/hr/report/189009e3057 apollo
a ti pricas da hoces report sa 55k cesarisa evo sa 56k cesarisa![]()
HR3>Nick:Splifford ~ HRX>Nick:Antunica ~ ZA1>Nick:THC
ako ćeš po snazi ja sam na okupljalištu isproba najači i u napadu i u obrani je haeudan ali on je skup pa zato ipak teutonski vitez
jedan veliki LOL :lol2::lol2:
off je radjen tako kako je racuanj da je off gradjen u ovim uvjetim
-spori server
-server skarecn za 2 mjsecaa
HR3>Nick:Splifford ~ HRX>Nick:Antunica ~ ZA1>Nick:THC
Vidim da ste se uhvatili komentirati HoF, pa ajd da malo pojasnim neke stvari u vezi ove teme...
EC je daleko kvalitetniji od TK-a, pošto je snaga napada 232.6 što je 40 off bodova više od TK-a, te u konačnici znači da je potrebno 1 TK i 0.5 sjekira da bi se dobila snaga jednog EC-a...
Zatim, jedan EC se trenira 3:10 minuta, dok TK 3:20 minuta, šta ajde nije neka prevelika razlika, no ipak mjeseci štancanja pokažu svoje...
Snagu u obrani ove dvije jedinice bolje ne komenitrat :bruka:
Jedina mana može biti nedostatak resursa, razlika između 55k EC-a i 55k Tk-ova je cca 38M resa, što nije mali broj...
Što se tiče HoF-a, off sam pravio u off selu tako da sam povremeno uključivao vv i vk kad je bilo viška resa :štemer:
Broj kata je manji od očekivanog prvenstveno zbog iznenadnog dolaska natara, da je informacija bila pravovremena, tj. još bolje na početku servera bilo bi sigurno nekih 16-17k kata, no eto, opravdavam se tako što je i ovaj manji broj kata ipak najveći broj kata na s2, koje su popraćene najjačim rimskim offom na sporim Hr serverima :harmonikaš:
Dakle, :ec: rulz
1st s3 - Vac - MiD
2nd s2 - Vacekini - MiD
3rd s2 - Apollo - MiD
http://travian-reports.net/hr/report/189009e3057
U bitci
H vs EC EC i H bi bili mrtvi
H vs TV TV i H bi bili mrtvi
EC vs TV EC i TV bi bili mrtvi
Znači u bitci su jednaki ... ( NAPAD , OBRANA P , OBRANA K. / )
Brzina * ressursi
H 845
EC 700
TV 720
Znači za pljačke je najbolji haeudan ( pa TV pa EC )
Potrebni ressursi za treniranje + potrebni ressursi za istraživanje
H 1965 + 12460 = 14425
EC 2170 + 8780 = 10950
TV 1525 + 7640 = 9165
Znači najjeftiniji Teutonski vitez ( pa EC pa H )
U postotcima
H 30 % - 41 % = - 11 %
EC 32 % - 32 % = 0 %
TV 38 % - 27 % = 11 %
Znači
1. TV
2. EC
3. H
Ali moramo uzeti i u obzir bonuse plemena
Npr. Teutonci zid + 49 %
Rimljani zid + 81 %
Gali zid + 64 % ali + ZAMKE 100 % = 164 %
H - 11 % + 164 % = 153 %
TV - 11 49 % = 60 %
EC - 0 + 81 % = 81 %
Znači Haeudan NAJBOLJA JEDINICA
Pa EC
Pa TV
--------------------
Ma HAEUDAN je nbajbolji kad uzmemo u ozbir svih njih bitku ( 0 ) po pljačkanju najbolji Haeudan pa TV pa EC -, po ressima za istraživanje i za treniranje bude postotak
TV 11 %
EC 0 %
H - 11 %
Al kad dodamo bonuse zidina i ZAMKI bude
Haeudan 153 %
EC 81 %
TV 60 %
Haeudan DALEKO NAJBOLJA JEDINICA U TRAVIANU I OPĆENITO SVE GALSKE JEDINICE obrana falanga + druidi napadi mačevalci + haeudani i pljačke gromovi , i još drveni zid , zamke i dupla skrovišta !
da!
vi koji ste glasali za EC razmislite
1.EC-napadnu te sa 300 H imas 150 EC i EC su mrtvi a i u pocetnom stadiju igre sa negde sa 700 popa rimljani imaju 600 konja max ako igraju gold,gali bez golda imaju 600 konja
a koliko znate EC nema najjacu obranu od konjice zato ako napadnes samo sa 500 H brani 650EC H pobjeđuje a
Tako je