Citat od
pametnica
Inače ne pišem, ali kad sam iščitala sve ovo, ipak moram malkice koje slovce da napišem
Server završio, i neka je, bilo mu je i vrijeme, kao i svakom prije ovog
Ja i moj savez OSV (Osvetnici) smo se lijepo naigrali, malo napadali, malo nas napadali, ali u biti super je bilo. Pojedini igrači iz drugih saveza, koje znam sa ranijih servera su me razočarali kao ljudi, nažalost. Onakvi pojedinci su sramota za Travian i smisao Traviana, bar onako kako ga ja vidim.
Imali smo off za rušenje WW-a na nulu, nismo ga rušili, jer smo bili svjesni činjenice da bi tad drugi pobjedili, a što opet meni kao osobi nije nimalo odgovaralo, zbog prljave igre nekih pojedinih igrača iz jednog saveza (nema potrebe da imenujem, svi znamo na koga se odnosi). Deff smo također imali, pa nije bio ni problem u tom. Ipak, za mene je ovo igra, zabava, druženje, i kao takvu je volim. Pobjeda na serveru se pamti nekoliko dana, možda čak i do idućeg servera, ali se ljudska pokvarenost, gubljenje obraza, izdaja pamti zauvijek.
Čestitke pobjednicima, da ne bih zaboravila.
Mi smo svi pobijedili ovaj server, svi koji smo ostali ljudi u igri, jer ovo je igra
Lijep pozz svima, do idućeg servera
Pametnica