Kao što znate novi server S4 ima od početka natare ali kako onda u mjesec dana njih porazit ili u godinu nekužim molim sto prije odgovor
Kao što znate novi server S4 ima od početka natare ali kako onda u mjesec dana njih porazit ili u godinu nekužim molim sto prije odgovor
Jel to znači kako ih možemo lako popljačkati? :dance:
Il će se onda možda ostali okomiti na nas? :blackeye:
A što im slati u napad ako si gal? :gamer:
Imam još jedno pitanje
Ako se baš želim naseliti u sivoj zoni što trebam imati da odbijem one početne napade natara i onda budem mirna?
Hvala unaprijed na odgovorima.
Kolko sam ja čito, dolazi jedan jaki napad sa katapultima i onda ako se obraniš od toga onda možeš ostat u sivoj zoni. Mislim da bez tisuću obrabenih vojnika nema smisla ić u sivu zonu
A i pljačkanje se može radit s bilo kojom jedinicom, glavno da može resse nosit
Natari preuzimaju i neaktivna sela drugih igrača koliko sam skužio pa ono, zapravo samo održe selo neaktivnog igrača koje i dalje samo pljačkaš.
obranit se je gotovo nemoguce moro bi imat 7-8 k defa jer ti šalju čistače pa onda valove kata (14 puta),ali pošto imaš 24 sata prije napada samo diži skrovište do lvl-a 10 i onda napravi sva polja sa skrovištima barem lvl 6 jer onda dobiješ 1 pop od svakog (za ovo treba barem 20 golda i konstanto slat rese iz drugih naselja) i moraš imat barem 29 građevina prije dolaska napada,jer onda s tih 14 napada unište ti 28 zgrada,ali ne i kompletno naselje![]()