koji si ti lik. nemam pojma kako ti se uopće da trolati ovdje.
al nažalost, istina je da samo ti i održavaš ovaj forum živim. pa makar stalno vrtiš istu ploču.
što se s2 tiče, stvarno jadno.
meni se ne da više čekati da ovi počnu graditi ww (ovi koji su na nuli trenutno) jer će server završiti do tada.
odsad samo udaračina dok traje - traje
Ništa ja ne likujem, samo govorim opće stanje servera. Kad ti dolazi 1 napad, 1 grad, glavni grad - onda ga deffaš sa svim šta imaš. Cilj je zabušit se, očito.
A vidim da se počelo lagano i offovima branit, tako daveselo
Ma ajde. Još 20 dana i gotovi smo![]()
Svjetsko čudo
Igrač Naziv Savez razina
1. hans Veseli W69W HARDSC++ 53 04.01.12 05:58
2. hans .SC. HARDSC++ 46 04.01.12 17:00
dalje sve nula,ala :brukica: od servera....nastavlja se trend koalicija UN vodimo ljubav,a ne rat.....
HARD@ON, HARD@OFF,
tnt, tnt02, tnt03
.SC, SC.
Žuja-C, Žuja-DNP and RARE
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
Interesantno je da je Multihunter odlučio banirati seriju igrača (i to zapravo aktivnih igrača) u zadnjih 15 dana servera, na temelju indicija i nedovoljnih dokaza bez iti jednog prekršenog pravila igre...
Bilo bi smiješno uopće sa igračke strane nešto indicirati - da nije ovo vrijeme kada su ljudi dobili godišnje odmore, otišli na putovanje, gdje ionako igra je zadnja stvar na svijetu. I da vodstvo Travian Tima - krene banirat ljude 2-3 dana nakon nove godine, kada je 40% populacije RH koji uopće imaju sreće imati posao.
Bio sam MH, radio sam taj posao jako dugo - znam za koju paru (nikakvu, nepostojeću) rade ti ljudi - ali opet - ovo što se sada ide radit - je bezveze
Dragi Travian Tim - ovdje sam već nekoliko puta napisao:
- uništili ste dinamiku foruma
- uništili ste borbene izvještaje
- igrivost je ionako uništena u T4 verziji
Ali vidim da se neke stvari ne mijenjaju nikada. Zanimljivo je da jedan server toliko "miran i tih" bez incidenata, na kraju krene ić gospodar svemira glumit strogoću.
Nije na mene da ovdje nešto ocjenjujem - ali - mislim da jedini efekat ovih stvari će bit da još 20-30 aktivnih igrača ode ća i više nikad se ne pojavi na ovoj igrici.
Al dobro, mi smo na balkanu, zar ne - kao da je to čudno. Ni prvi ni zadnji put.
Naravno, šansa da ovaj post preživi na ovom forumu dovoljno dugo da ga itko pročita će biti ravno činjenici da je ovaj server ekstremno zanimljiv.
ma burne kaj se bunišpa pristani da tebe banaju da ovaj server traje beskonačno i da uđe u povijest kao prvi server koji su uzeli natari
![]()
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
Izgleda da su na s2 MH odlučili uzeti stvar u svoje ruke i igrati se bogova da mogu opravdati plaću na kraju
Bunim se čisto jer je ovo bespotrebno iživljavanje. Pogotovo jer se na kraju igre, besposlenog i neaktivnog servera u globalu ovakve stvari nemaju potribe javit. Di je bia gazda servera prije praznika i blagdana. Lako mu je sad pričat svoju neku spiku kad očito on nije nigdi bi za praznike, nije se odmoria, i sad mora još i multihuntirat.
Besmisleno. I da, zbog ovog je ovo zadnji hrvatski server koji igram ikad.