Ne znam čemu sad ova piskaranja.. Kakav slijedeći zimski server..
Imao si tu priliku pokazat koliko vrijedite, svi smo krenuli u isto vrijeme, sa jednakim mogućnostima, nitko nije bio u prednosti.. Čak ste i brojčano bili jači..
Stisni zube, reci "zasluženo ste dobili, jači ste" i doviđenja.. A ne sad tu pričat gluposti..
Jel sramota izgubit WW selo na ovaj način? Pa naravno da je, nema tu puno filozofije, velika sramota.. I onda još na profilu od jada one uvrede pisat (mislim na holdere, sada već bivše)..
Ako ste od mene imali i malo poštovanja, nakon tih uvreda se možete sakrit u mišju rupu i odletit iz igre jer takve stvari pisat u igri nemaju veze sa pameću..
Niste ništa drugo nego sramota za ovaj server.. Neću sad generalizirat i strpat sve u isti koš jer je kod vas bilo jako dobrih i kulturnih igrača..
Svaka čast onima koji su se trudili i igrali do kraja, kojima je ovo zabava i onima koji su pošteno čestitali.. cobb, svaba, of dojaja, u prolazu itd.. zna se koji su..
A strijelci i slični njima, nađite neku vreću za napucavanje i nestanite iz igre jer vam ovdje nije mjesto.