dado aj ovdje reci šta si mi na pvt...da mulja
ke mu viriš iz guze van?
znaš da tad bazdiš
nego
ajmo malo o meni
ko će mi poslat malo resa
može i golda
![]()
dado aj ovdje reci šta si mi na pvt...da mulja
ke mu viriš iz guze van?
znaš da tad bazdiš
nego
ajmo malo o meni
ko će mi poslat malo resa
može i golda
![]()
prd.
prvih 10 avantura je točno određeno i svi isto dobiju tako da itema uopće niti nema
s2 - joe87
karlo22 ima pravo...nego zašto onda moj heroj nakon 10 avantura nosi samo rese i masti... :witch: ima što novog na serveru,kakav reportić...kakva muljaža...nešto podlo da je isplivalo...
mali medo
just average playerpala:
Vezano za avanture, igrao sam 1. server koji je izašao kao T4 - com10( beta verzija preko pozivnice ). Tu su se svako malo dobivali itemi takoda je do pola servera došlo do poplave itema-svatko je skoro imao sve. Očito su shvatili te nakon toga ubacili puno više zamki, silver-a, resa u avanturama.
Slijedeći com koji sam igrao od početka je bilo jako malo itema, ovdje je ista stvar tako da kada se za par mjeseci pojave srednji i najjači itemi, a budeš dobivao samo 1 i manje avantura po danu neće svatko moći opremiti heroja po najnovijoj modi.
Uređeno od strane S.T. (21.10.11 um 23:24 Uhr)
Razina heroja...
1. Croatik 11 3347
Off bodovi
1479. Croatik 3
Žešće. U ranijim verzijama traviana bilo je moguće instant završavati i proslave, pa onda nabiti ogroman broj sela..ne znam zašto se na to ne vrati..
For The Price !
daj kooridnate![]()
zkj mi neda da stavim nikog za sittera??:kid: a kaj se tice heroja..jucer se navecer regala, u prve tri avanture dobila 3 falange, konja za heroja i rese..di ces bolje hehehehe
Uređeno od strane Žena Zmaj (22.10.11 um 11:53 Uhr)
"huz madr blek vul spining?" :pije kavu:
...batina je izašla iz raja, a ja sam ispala vragu iz torbe...
moji postovi bolje lože ekipu na forumu nego sto drvo loži peć na drva :cerek:
Ma možeš imat i zlata i para i svega ali ako ne znaš igrat ni to ti neće pomoć, makar je ovo ogromna prednost na početku.. Iako je taj croatik i prvi po popu na s4 nema ništa vojske, tako da je beskoristan
Sad ćeš dobit kaveze, još jednom rese, pa jednom ništa, onda knjigu i još neke gluposti
Uređeno od strane Karlo22 (22.10.11 um 12:18 Uhr)
s2 - joe87