Pa dobro, nema veze je li se išao zabiti ili ne, ulovljen je i nije napravio štetu. Meta pogođena i čestitke na tome.
Pa dobro, nema veze je li se išao zabiti ili ne, ulovljen je i nije napravio štetu. Meta pogođena i čestitke na tome.
Jel netko pouzdano zna kad planovi dolaze i koliko ima do kraja servera otprilike.Nesto racunam pa da vidim jel mi se račun poklapaAnita mi dolazi u inspekciju
![]()
1. nije ni bitno gdje igraš![]()
2. da valovi kata sa nekoliko kikiriki offova, neki ne znaju šta je ovan... išlo se zabit pa se slučajno katali i svi suporti vezani na crop, u slučaju da se premjesti art.. koji je i premješten ali samo iz razloga šta je dio deff dolazio prije 13h ali ti to znaš pa čemu ti dalje objašnjavat
3. hvala bogu imam tebe pa ćeš mi ti objasnit...
4. ja ni sam sebi nisam gospodar pa teško da je onda to netko iz Krika![]()
5. dobro sad je uspješno spucan
6. oni deff bodovi P saveza, svaka čast ali budimo realni i pošteni pa bi bilo lijepo priznat da je tu najmanje deff bodova dobivenih na SS savezu... prije će bit od Supa i Zlikovaca..
Ovako, da si mi tu reko bi ti ajmo se pogledati u oci i dalje lagati. Razumijem da pokusavas ljagu skinuti kod ljudi koji neznaju o cemu se radi, ali nemozes kod igraca koji su iz te koalicije i uvjerili se na prevaru osobno.
Sad me zanima sta bi rekli recimo ekipa iz KRIKA ili neznam NN ili SS da koalicija pusha offere (znaci negovorim o jednom savezu nego o 4-5) i to resa ide iz svih sela da bi se digli offovi i stali na noge posto su se vec jednom u SS zabili. Da njihovi igraci nakon toga, ne samo da su izasli iz saveza (boze moj, ako se netko neslaze) nego promjene stranu (odjednom, kao) i iste te offove salju na ljude koji su im par dana prije slali Push??? Ajde neka se sad svi izjasne...
Ne, ne izvini ovo sam sad na brzinu izmislio samo da bi tvoj savez zblatio...to je sad osa izmislila budes rekla naravno kako te vec znamo...
Drugo: Jel nije cudno da se uvjek napada igrace u savezu koji su zeleni. Vi imate bas srece (pa igraj loto onda) jelda? A spije sto je to...nikad cula...
Trece: znat ces ko sam kad ti se bude crvenilo...a pisat ce na selu JA SAM!
Cetvrto: Kako da vam ljudi zabiju noz u leda koji vec vas noz u ledima imaju?
Uređeno od strane bijesna osa (30.04.12 um 22:48 Uhr)
Thunder Lunatic je visestruko polomio offove, tak da napadackih vise nebu bilo :nema odmora:
A za obrambene, sve ovisi sad o MIT-LAVu kolko ja znam. SS i MIT SUP su zgubili offove.
imas pravo ..kada se neko zaljepi na deff sada se to kaze da je namjerno se zabio i to 3 offa se zabilo namjerno
![]()
:pivo: 3K Valhalla -SS-