Cros opet lupetas bez,prosli s4 si skrivao nick cijeli server iz straha,ovaj s4 si skatan ba brisao ac,cujem da su te i na s2 razvalili.
Za tebe sam ja profesor traviana.
ps-ovaj put nemozes sakrit nick
Cros opet lupetas bez,prosli s4 si skrivao nick cijeli server iz straha,ovaj s4 si skatan ba brisao ac,cujem da su te i na s2 razvalili.
Za tebe sam ja profesor traviana.
ps-ovaj put nemozes sakrit nick
iz strahapa prime ja vodio savez def savez u hard koaliciji kojem vi niste mogli def probit ni da vam je neko duplo vojske poklonio od onog što ste imali. pogotovo od tvog ofa bi jedino moro zid kasnije strugat.
i da sam htio nebi niko ni sad znao ni moj nick ni moj savez ni da uopće igram. i prime kad bi se ja miševa bojo mačke bi u đepovima nosio.
e da i još nešto, uvijek se može skatat moj acc ali ja sam uvijek do kraja na serveru samo se pridružim nekom accu, a ko će tebe prime primit na acc, karlo možda
i uopće koje su tvoje zapaženije igre ja ih se ne sjećam. samoprozvana legenda na ex s4 ili propali bopovac, jedino je što ja pamtim o tebi. a s obzirom da ti balanar kroji igru nije ni čudo![]()
Nisam ja vaše orijentacije, ljepši mi je ženski spol.. Nadobudan si ko dado, svi ste vi najjaći a niti jedan server niste završili.. Neka vas, vi ste forum ratnici, sigurno bi ljude mogli uvjerit da sanader nije lopov.. Al eto, svi znaju sve, ja se više neću raspravljat jer nema smisla se spuštat na takav nivo
s2 - joe87
znam ja karlo da ti voliš cure samo je pitanje dal one vole tebe
pa i ja i dado smo završavali servere karlo a tad si ti još u pelenama bio. nismo mi forum ratnici, samo volimo dodatno zakuhat na forumu, a neću lagat volim ja smicalice i u igrisamo ja još uvijek karlo nisam igrač koji na serveru promjeni 10 saveza i pritom svaki put okrene leđa nekome.
prime kate sam odavno razvio na ovom serveru, karlo to najbolje zna, a ti polako, pij puno mlijeka i imat ćeš i ti kate
a i naseljenici će stić na odredište, poslo sam ih malo dalje od prvog sela.
ma mene tvoja igra uopče ne interesira jer si nebitan. tvoj ww off se sastoji od 22 katapulta, tj. sastojao bi se da si ikad došo do kraja a kak bi i došo kad se bop uvijek raspadne lol![]()
Uređeno od strane cossorre (06.11.11 um 00:08 Uhr)
Ja nisam niti jedan srv zavrsio a vi ste i dalje dosadni ha ha. :blink:
Jel imate kakav report?