žicaj dado deffa, trebat će ti da ti opet ne sravnaju crop na 0 :usisava:
žicaj dado deffa, trebat će ti da ti opet ne sravnaju crop na 0 :usisava:
Šta je sa zmajicom, je li netko zna igra li ovaj serve žena -zmaj![]()
ma dobro,
mislim da je ptičurina precijenjen
zuja je carica,ima najbolji profil na serveru
nego nema meni tu neke volje za igrom..nema mi xene nemam motiva :( vratite nam xenuuuuuuuuuuuuuuu :cvijece i proljece:
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
Ima ikoji vremensko hendikipirani njub koji treba duala![]()
uh ala si mi motivsvaku zahebanciju shvačaš ozbiljno,nego jesi našla ko ti se upucava?
vratite mi xenuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuu
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
Kumek, bas si neki, cim me nema malo odmah me farmas ... ccccc
Nego kumek, kakva se to mega"PC"koalicija radja, na svim ste kvadrantima .... bojim se otvoriti mesni odrezak, a da ne iskocite i od tamo ...
Svi kvadranti su vasi, protiv koga cete ratovati, ili planirate mozda napasti s1![]()
Savezi:
*NMK*P*
*NMK*S*
*NMK*B*
ReBorn
*NMK**C*
SCORPION
*NMK*C*
*NMK*Z*
fakat će im nestat slova![]()
hmm,evo ja se malo igrao matematike koja kaze, pc savezi zasad 94 igraca
naravno, ima ih jos ponesto van saveza, pa bi se moglo mozda nabrojati i do max 150
s druge pak strane:
nmk- dugine bolje i ekipa: 151
treca strana (ili ista ta druga, vrijeme ce pokazati)
slapice, m i hardbizovi(x2): 84
te jos podosta manjih saveza (koji jos nemaju saveznistva, barem ne javna) kao npr. bop, sbbkbb, neki hardovi...
prema svemu navedenom, ne vidim bas neki dominantnu megakoaliciju, barem po broju clanova