da se pokusamo vratiti na temu
ovako, iz kuta jednog pisijevca, rekao bi da na jednoj strani imas pc, a na drugoj sve ostale
omjer snaga je podjednak, barem ssto se igraca i brojnosti tice
pc je pokazao solidne offove, manji dio je pozabijao, ali uz to rijesio veliku vecinu bopa i jos nekih igraca
neka ozbiljnija kontra je izostala, a cini mi se da iako svi ti savezi percipiraju pc kao zajednickog protivnika, i nacelno se slazu u tome protiv koga igraju, da nema nikakve dublje povezanosti i koordinacije medju njima
cak, dapace, spija acc koji se lijepo infiltrirao u pc, i profilirao kao offer, nije imao nikakvih dvojbi sudjelovati u akcijama na slapice, te se i zabiti tamo
vjerojatno da sakrije i sacuva svoju poziciju, ali je i to vjerujem pokazatelj da svaki savez vodi samo svoju politiku
@ misterio
da, sjecam se da smo imali nekad, negdje, neku zustriju raspravu, ali moram reci da nisam ovdje primjetio nikakve vulgarnosti od tebe
tarat zaboravio si covjeku napomenuti da je PC pokazao solidne offove uz sitne nepravilnosti kao sto su dva heroja..povecan broj offa naglo i savez Brače koji snazno vas gura u ledja sa ressama hehe...tako da ipak covjek dobije cijelu sliku servera
dado ti stvarno nikome nikada nesmijes nista reci za prljavstine i kojekakve smicalice jer da nema vadera mozda bi bio prvi na serveru u tom djelu taktike al posto si ti kako cujem njegova đevojka onda me ni necudi odkud dolazi svo to znanje u mučkama
Orliću, kad već tako vrlo elokventno voliš komentirati zbivanja na travianu, bilo bi lijepo da čujem i tvoje mišljenje o kazni -5% popa za jedan od grubljih prekršaja do sada viđenih (dokazanih) na hr. serverima.
Ne u smislu nisam ja MH, njihova je stvar koju će kaznu odrapit, nego iskreno mišljenje kao dugogodišnjeg igrača ove nekad zanimljive igre.
farma, farma, nuliran, farma, banan
ako je istina ovo što čitam na forumu sve da savez jedan služi za proizvidnju resa jednom igrači i da je jedan igrač imao 2 heroja i to je manje-više sve oko čeg se vodi rasprava već duže vrijeme,gledam i nevjerujem,pa čovječe jer moguće da u tim sitnicama vi tražite neko opravdanje što vas pc demolira da moram reći već nekoliko zadnjih dana,dajte ljudi igrajte ovu igru sami sebe sramotite tim komentarima,pustite ljeto,priče hladan gemišt to su uvijek opravdanja za one koji gube,igrajte igru i pokažite tamo šta znate onda možda i bude manje omalovažavanja i podcjenjivanja na forumu,jer po zasad viđenom šta se drugo može nego li smijat
PC Fuki
tebi ne smeta kad si na toj strani, ocito... al kad neki imaju tolku nadmocnu prednost zbog tih multica kojima su izgradili svoje acc-e i sto najgore, nakon sto neki od tih multica bilo blokirano pa se skinula blokada bez kazne i time dopusteno daljnje koristenje istih, onda itekako to ima utjecaja i na volju i na moral svih igraca...
kolko zapravo ima smisla igrat tako? bio sam katan puno puta, nikad ni briso ni pomisljo na to zbog toga... ako ti ne vidis tu razlog, onda jbg...
S4 tema- Trol... Dance Puppets... Dance for me...
pokusavam shvatiti kakve veze ima mh na prvom s2 koji se igrao prije 4 godine i taj server sa kojega danas ovdje igra mozda 10 igraca ima veze sa ovom rundom s4
wtf
znao sam da ce doci do ovoga,i da cim pocnu rokanja,sve farme gase,isto pravilo svakog servera,svi su bili puni samopouzdanja prije mjesec dana,svi su znali kako treba i sta treba
pocelo napadanje,rokanje e, sada im je krivo to sto neki u pc imaju kao multice ( jer samo pc ima igrace tako prljave da ima multice ) i krivo im je to sto se clayu pojavio drugi heroj zbog bug-a pa ga poslao u napad,i time nista nije postigao
Svi ste tako veliki fighteri da ste sviskupa odselili u periferije kvadranta,svako u svoj kutak daljina -+ kvadranta,nitko osim pojedinaca par nije imao muda ostati imalo blize centru i biti spreman za rat,i time ste odustali li posebnih artova od pocetka jer se oni uvijek u centru pojave
jadno
rezime
pc kata svaki dan vec 10 dana i ne prestaje vas katati
vi se ovdje zalite ili placete ili prijetite gasenjem ako se nastavi ta tortura nad vasim selima
kukavice bez znanja i umijeca da organiziraju jednu j... akciju
AMEN
Uređeno od strane nazgul1982 (02.07.12 um 17:51 Uhr)
Lord Vader HEG,3K,PC,VALHALLA